Biladerim çalışıyomu çalışmıyormu ona göre indireceğimBeklenen Ultimate League Bot hilesini bir kaç gün önce internette bulup indirip test etmiştim.
Tabii ki de kusursuz bir performans sergilemiyor ama bilgisayar başında olmadığınız halde kasması epey işe yarar.
Kullanımı gayet basit, uygulamayı açıp hesap ayarlarınızı yaptıktan sonra start dediğiniz takdirde başka hiçbir şeye tıklamanıza gerek yok kendisi seçtiğiniz ayarlar doğrultusunda oynuyor.
İçerisinde hangi heroyu oynaması gerektiği, hangi itemleri alması gerektiği, hangi lane'e gitmesi gerektiği, hangi oyun modunu(botlara karşı, normal, vb.) oynaması gerektiği, hesabı kaç levele kadar kasması gerektiği gibi ayarları
düzenleyebiliyorsunuz bot da ona göre oynuyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
edit : 10.06.2020 16:50 yine test ettim ve ÇALIŞIYOR.
edit2: Ban riski konusunda bir şey söyleyemem maalesef fakat önerim botlara karşı modunda oynatın hesapları en azından 9 kişinin gözüne batıp da rapor yemezsiniz.
edit3:UYARDIĞI İÇİN trollverdi isimli arkadaşa teşekkürler. kendim upload ettiğimden script için kullandığım bir hesap accounts.ini dosyasında kalmış dolayısıyla ilk seferde benim hesaba giriş yapar onu düzenlemeyi unutmayın
edit4: Sanırım olayı anlamayanlar var, "bunla kasacağıma satın alırım", "elektrik faturası daha çok gelir diyenler için";
Bunu kullanıp da 0 dan 30a hesap kasıp satmayın zaten o amaçla kullanılacak bir bot değil bu..
Normal yollarla kasmaya çalıştığınız hesabı 24 saat oynayamıyorsunuzdur çünkü insanız ve hepimizin 6-8 saat kadar bir uykuya ihtiyacı var, o esnada oyunu oynayamayacağımız için bu bot o noktada bize yardımcı oluyor...
Umarım bu açıklama yetmiştir.
edit5: Rar'ı şifreleyip koyunca virüstotal görmüyormuş bu konuda yaptığım hatadan dolayı özür dilerim düzeltip konuyu güncelledi yönetici ekibi. İçerisinde bulunan virüsler her hilede olduğu gibi zararsız olduğunu düşündüğüm virüsler, yine de güvenmeyen arkadaşlar kullanmayabilir.. Ben kullanıyorum ve bu zamana kadar bir sorun yaşamadım.
edit6: Arkadaşlar bayağıdır test etmedim sorunlarla karşılaşnlar için fixlenmiş olabilir en yakın zamanda test edeceğim ona göre kesin bir bilgilendirme yapabilirim. (Fakat hala çalıştıranlar olduğunu görüyorum..)
Bugün itibariyle lole güncelleme geldi hala çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum, test edip öğrenebilirsin. 20-25 mb bir şey zaten uzun sürmez.Biladerim çalışıyomu çalışmıyormu ona göre indireceğim