League of Legends Level Kasma Botu / (Nisan 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Beklenen Ultimate League Bot hilesini bir kaç gün önce internette bulup indirip test etmiştim.
Tabii ki de kusursuz bir performans sergilemiyor ama bilgisayar başında olmadığınızda hesabı kasıyor olması işinize yarayacaktır.

:yazı:
Kullanımı gayet basit, uygulamayı açıp hesap ayarlarınızı yaptıktan sonra start dediğiniz takdirde başka hiçbir şeye tıklamanıza gerek yok kendisi seçtiğiniz ayarlar doğrultusunda oynuyor.

İçerisinde hangi heroyu oynaması gerektiği, hangi itemleri alması gerektiği, hangi lane'e gitmesi gerektiği, hangi oyun modunu(botlara karşı, normal, vb.) oynaması gerektiği, hesabı kaç levele kadar kasması gerektiği gibi ayarları
düzenleyebiliyorsunuz bot da ona göre oynuyor.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1920x1080 haricindeki çözünürlüklerde bazı problemler oluyor biliyorum.. Yapabileceğim bir şey yok maalesef :(
8.11.2020 19:45 - ÇALIŞIYOR
22.02.2021 09:55
- ÇALIŞIYOR
7.04.2022 - ÇALIŞIYOR

"Ban riski konusunda bir şey söyleyemem..fakat önerim botlara karşı modunda oynatın hesapları en azından 9 kişinin gözüne batıp da rapor yemezsiniz."
eyvallah knka ihtiyacım olan şey tamda buydu tşkler sağolasın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hesapta sahip olunması gereken minimum hero sayısı kaç hocam şimdi kullanıcam ama 2 tane hero var haftalık rotasyondan kullanır mı ?

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
var mı kullanan çalışıyor mu ?

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hesapta sahip olunması gereken minimum hero sayısı kaç hocam şimdi kullanıcam ama 2 tane hero var haftalık rotasyondan kullanır mı ?
Girişte random veya oynamasını istediğin şampiyonu seçiyorsun 1 hero da olsa oynar 150 hero da olsa oynar fark etmiyor dostum.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
son güncellemeden önce çalışıuyordu fakat güncellemden sonra denedim 1 oyun sonra ban yedi hesap. sanırım detect

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...