League of Legends Level Kasma Botu / (Nisan 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Fresh kasmak için mantıklı onun dışında kullanılacağını snamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
DETECTED !
@emrhan1524 arkadaş 4 farklı hesapta denemiş ve banlanmış benim oynattığım hesaplarda henüz ban yok fakat dt olma durumu var bunu bilerek kullanabilirsiniz.

Beklenen Ultimate League Bot hilesini bir kaç gün önce internette bulup indirip test etmiştim.
Tabii ki de kusursuz bir performans sergilemiyor ama bilgisayar başında olmadığınızda hesabı kasıyor olması işinize yarayacaktır.

:yazı:
Kullanımı gayet basit, uygulamayı açıp hesap ayarlarınızı yaptıktan sonra start dediğiniz takdirde başka hiçbir şeye tıklamanıza gerek yok kendisi seçtiğiniz ayarlar doğrultusunda oynuyor.

İçerisinde hangi heroyu oynaması gerektiği, hangi itemleri alması gerektiği, hangi lane'e gitmesi gerektiği, hangi oyun modunu(botlara karşı, normal, vb.) oynaması gerektiği, hesabı kaç levele kadar kasması gerektiği gibi ayarları
düzenleyebiliyorsunuz bot da ona göre oynuyor.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1920x1080 haricindeki çözünürlüklerde bazı problemler oluyor biliyorum.. Yapabileceğim bir şey yok maalesef :(
8.11.2020 19:45 - ÇALIŞIYOR
22.02.2021 09:55
- ÇALIŞIYOR
7.04.2022 - ÇALIŞIYOR

"Ban riski konusunda bir şey söyleyemem..fakat önerim botlara karşı modunda oynatın hesapları en azından 9 kişinin gözüne batıp da rapor yemezsiniz."
Mükemmel Olmus Ellerine Sağlık Valla Cok Güzel Arkada Başka Bişi Yap O Oynasın Dursun Free Level Kassın Bunu Makinaya Baglasak Efsane Olur Onuda Denerim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
teşekkürler hocam hesap kasmak icin kullanılacak gibi duruyor

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
fresh hesaplara para harcamaktansa bu çok daha iyi, teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
136 level bir hesapa yapsam ne kadar sürede ban yerim_

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yeni hesap açıp kasmak için işimize yarayabilir teşekkür ederim

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
300lvl olcegem yeah
Post automatically merged:

winrarın içinde neyi aççam

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
DETECTED !
@emrhan1524 arkadaş 4 farklı hesapta denemiş ve banlanmış benim oynattığım hesaplarda henüz ban yok fakat dt olma durumu var bunu bilerek kullanabilirsiniz.

Beklenen Ultimate League Bot hilesini bir kaç gün önce internette bulup indirip test etmiştim.
Tabii ki de kusursuz bir performans sergilemiyor ama bilgisayar başında olmadığınızda hesabı kasıyor olması işinize yarayacaktır.

:yazı:
Kullanımı gayet basit, uygulamayı açıp hesap ayarlarınızı yaptıktan sonra start dediğiniz takdirde başka hiçbir şeye tıklamanıza gerek yok kendisi seçtiğiniz ayarlar doğrultusunda oynuyor.

İçerisinde hangi heroyu oynaması gerektiği, hangi itemleri alması gerektiği, hangi lane'e gitmesi gerektiği, hangi oyun modunu(botlara karşı, normal, vb.) oynaması gerektiği, hesabı kaç levele kadar kasması gerektiği gibi ayarları
düzenleyebiliyorsunuz bot da ona göre oynuyor.

:indir:

1920x1080 haricindeki çözünürlüklerde bazı problemler oluyor biliyorum.. Yapabileceğim bir şey yok maalesef :(
8.11.2020 19:45 - ÇALIŞIYOR
22.02.2021 09:55
- ÇALIŞIYOR
7.04.2022 - ÇALIŞIYOR

"Ban riski konusunda bir şey söyleyemem..fakat önerim botlara karşı modunda oynatın hesapları en azından 9 kişinin gözüne batıp da rapor yemezsiniz."

very surprised about this, keep up your work :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...