Çözüldü League of Legends oyuna hileyle girebiliyorum, fakat hile çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Uzun zamandır bu sitenin hilesini kullanmıyordum ve kullanıyım dedim. League of Legends'i açtım hilenin şu adını unuttuğum şeyini açtım ve en son olarak lol hilesini yükle dedim. Fakat hileyi denemek için herhangi bir eğitim modu olsun özel oyun modu olsun girdiğimde beyaz bir pencere çıkıyor hepsi tikli ve refresh ile çarpı var. İlk kapattım onu açılmadı (hile) sonra refresh dedim açılmadı sonra direk girmeyi denedim açılmadı ve lolümdede bir sorun yok lole giriyor ama hile çalışmıyor ne yapmam gerek?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ws2 yok ws var direk onumu silip tekrar indiriyim? yada direk silip tekrar indiriyorum

Gördüğünüz gibi oyuna tam girerken böyle birşey çıkıyor ve ya oyundan atıyor yada oyunda hile açılmıyor(bide eğer bilgisayar windows 7 diye olmuyorsa bilgisayarım windows 7 değil sadece arkaplan resmini öyle yaptım)

Memory hackers.png

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
ws2 yok ws var direk onumu silip tekrar indiriyim? yada direk silip tekrar indiriyorum

Gördüğünüz gibi oyuna tam girerken böyle birşey çıkıyor ve ya oyundan atıyor yada oyunda hile açılmıyor(bide eğer bilgisayar windows 7 diye olmuyorsa bilgisayarım windows 7 değil sadece arkaplan resmini öyle yaptım)

Ekli dosyayı görüntüle 56031
what is your discord id i will help through teamviwer if you agree

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...