League of Legends'ın 2015 dönemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çok fazla yeni nesil var ve hepsi sadece küfür ettiği için bunaltıcı bi oyuna dönüştü

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
şuan sadece tr serveir çekilmez eu kore güzel ve oynanabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
En iyi yıllardı bana göre. Şu an toxicler çok darlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2015 de ki o sıcak kanlı ortamı arıyor gözüm gönlüm ben mi cok eskide kaldım yoksa lol ün yeni ortamı mı cok sıkıcı va egoist mi?
2015 değil de 2017 dönemi çok güzeldi ama dediğin gibi artık herkes egoist ve sıkıcı geçiyor oyun :(
Post automatically merged:

çok fazla yeni nesil var ve hepsi sadece küfür ettiği için bunaltıcı bi oyuna dönüştü
kesinlikle dostum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
simdiki yeni oyuncular o eski ortami bilmez simdi giriyorsun hemen sesten ana baci sövuyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
2015 de ki o sıcak kanlı ortamı arıyor gözüm gönlüm ben mi cok eskide kaldım yoksa lol ün yeni ortamı mı cok sıkıcı va egoist mi?
evet haklısın kardeşim egoist ve sıkıcı ortam var çünkü herkes herşeyin en iyisini bildiğini sanıyor. Her maç toxic yav vallahi bazen oyun oynarken kalp damarlarım tıkanıyor ama ertesi gün kendimi lol oynamaktan alı koyamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
iki dönemde bozuk knk o yüzden birşey demiyeceğim bu konuda oyunda denge sistemini oturtmuyorlar özelliklede bu oyunu trolleyenler için

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
güzeldi şimdi çoluk çocuk dolu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yeniler sövmekten ve feedlemekten başka bişi bilmiyor eskiler daha iyiydi

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence o tamamen nostalji işi bana göre yeni sezon daha eğlenceli ve özgür

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle eskiden çok daha güzeldi artık ego, hırs ve öfke ne ararsan var insanlar çok gergin

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
maziler hep hoş gelir ama hiç bi değişim yok oyun olarak demiyorum oyncu olarak diyorum o zamanda küfür edip feedleyen toxic kitle vardı şimdi de oyun olarak baya değişim sağlandı eskiden rengar görünmeden kafana atlayıp tek yeyince sinir krizi geçiriyordun yasuo hortumunu şuankinden daha uzak mesafelere atıyordu eski pant akali kataya diyecek bişey yok ztn hele diana :D şuanki ultisi eskiden e siydi midde kafayı monitöre vurdurtuyordu insana :D ama o zamanlara nazaran hile kullananlar %70 artmıştır

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
s2-s3 ortamı cidden harikaydı.insanlar henüz yeni yeni oyunu öğreniyorlardı.flame çok çok nadir vardı.kimse oyunu bilmediği için dk 2 de tilt olup herkese flme atan spastik oyuncular yoktu.çok güzeldi çok....

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eski tr olsa çok güzel olur da şu son gelen yamada oyunu bitirdiler ya çok saçma bişiy oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...