- Yasaklandı
aga be kha midler eski swain agaaaaaaaaa):2015 de ki o sıcak kanlı ortamı arıyor gözüm gönlüm ben mi cok eskide kaldım yoksa lol ün yeni ortamı mı cok sıkıcı va egoist mi?
abi eskiden tek başına maça girerdin ortamda küfür eden yok gayet sakin neşeli kakara kikiri şimdi giriyorsun yok bilmem ananı kabile ateşinde hoplatıp tavandan ters parande atayım falan filan2015 de ki o sıcak kanlı ortamı arıyor gözüm gönlüm ben mi cok eskide kaldım yoksa lol ün yeni ortamı mı cok sıkıcı va egoist mi?
Bazı arkadaşlar toxic kitleden söz etmiş ama her oyunda olduğu gibi toxic kitle her zaman olacaktır ki 2015'te de bu kitle vardı. Bence eskileri sevmemizin bir diğer nedeni ise o zamanların hayatımızda ayrı bi yeri olduğundan, bilmem anlatabildim mi kendimi. Yoksa şu an 2015'teki oyunu karşınıza koysalar eminim çoğu kişi oynamayacaktır, LoL'ün şu an geldiği seviye çok daha iyi.2015 de ki o sıcak kanlı ortamı arıyor gözüm gönlüm ben mi cok eskide kaldım yoksa lol ün yeni ortamı mı cok sıkıcı va egoist mi?