League of Legends'ın 2015 dönemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben o zamanlar küfür vile etmezdim şimdikiler öyle bir çıldırtıyor ki küfürden susamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok fazla yeni bebeler var ve hepsi sadece küfür etmeyi biliyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ne günlerdi levo'nun riven yayınları sarıyordu hey gidi günler.

Üye
4 HİZMET YILI
Oyuna o dönemde başlamıştım yani oyunu mobil oyunu dönüştürmelerinden önce... O zamanlarda 2x eğleniyordum fakat şimdi azaldı. Geri gelmesini isterdim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben 2009da başladım bu oyuna, ne kadar geri giderseniz o kadar kalite artıyor, yani oyunun ilk zamanları kişiye en güzel zamanı gibi gelir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
prime dönemleri vay be ne zamanlar gelip geçti

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
2015 de ki o sıcak kanlı ortamı arıyor gözüm gönlüm ben mi cok eskide kaldım yoksa lol ün yeni ortamı mı cok sıkıcı va egoist mi?
abi eskiden tek başına maça girerdin ortamda küfür eden yok gayet sakin neşeli kakara kikiri şimdi giriyorsun yok bilmem ananı kabile ateşinde hoplatıp tavandan ters parande atayım falan filan

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çok değil 2 -3 sene önceye dönsek yeterli bence oyun o zaman daha güzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2015 de ki o sıcak kanlı ortamı arıyor gözüm gönlüm ben mi cok eskide kaldım yoksa lol ün yeni ortamı mı cok sıkıcı va egoist mi?
Bazı arkadaşlar toxic kitleden söz etmiş ama her oyunda olduğu gibi toxic kitle her zaman olacaktır ki 2015'te de bu kitle vardı. Bence eskileri sevmemizin bir diğer nedeni ise o zamanların hayatımızda ayrı bi yeri olduğundan, bilmem anlatabildim mi kendimi. Yoksa şu an 2015'teki oyunu karşınıza koysalar eminim çoğu kişi oynamayacaktır, LoL'ün şu an geldiği seviye çok daha iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ya aslında lol oynayanlar egoist değil de çıtırdan toxiclik var oyun zevkim çöp oluyor bazenleri ama ben takmamayı seçiyorum bu egoistlik değil de bir nevi dediklerini umursamamak gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aslında bu oyun çok fazla zamanı hızlandıran zaman kaybına yol açan her halükarda zararlı bişey olduğunu düşünüyorum dönemlerin bi ilgisi yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...