Seçkin Üye
Yaptım hocam onlarıda bi faydasını göremedim bugün birazdaha gireceğim bakalım nasıl, ona göre düşürüceğim fovu arttırıcağım yeniden.aimbotu düz kapa yapa hepsinde fov 'u 1 smoot 'u 10 yap
Peki bu prime olunca etkiliyor mu? Kolay yeşil oluyor diye biliyorum güven faktörüDostum ben hilesiz non primede oynarken 20 levele gelene kadar baya report yedim hatta güven faktörüm kırmızı bile olmuştu uyarı veriyordu sende hilesi kullanıyorsun kesinlikle düşcek
güven faktörü kolay kolay yeşil olmaz dostum prime olunca fark eden şey oyuncuların herşeye ağlamaması ve csgoda atılan her yanlış raport güven faktörünü etkilediği için oyuncular vuruldu diye reportlamıyorYaptım hocam onlarıda bi faydasını göremedim bugün birazdaha gireceğim bakalım nasıl, ona göre düşürüceğim fovu arttırıcağım yeniden.
Post automatically merged:
Peki bu prime olunca etkiliyor mu? Kolay yeşil oluyor diye biliyorum güven faktörü
knk fov en az 0,75 max 2 olsun fazlası zarar smootu da 1/7 oranla yap yani fov 1 ken smootu en az 7 yap method bu yani kral iyi oyunlar gelirsen oynarız özelden dc ni at !Yaptım hocam onlarıda bi faydasını göremedim bugün birazdaha gireceğim bakalım nasıl, ona göre düşürüceğim fovu arttırıcağım yeniden.
Peki bu prime olunca etkiliyor mu? Kolay yeşil oluyor diye biliyorum güven faktörü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?