Seçkin Üye
Arkadaşlar, Merhaba Hileyle legit oynuyorum ve sıfırdan bir hesap açtım 10 maçını atacağım Wallhack vs. kullanmıyorum sound esp kullanıyorum onunda değeri 55, Sadece adamlar gözüktüğünde yeşil olarak gözüküyor, normalde full wh ile oynardım rahat edemiyordum, bu aralar sound esp daha rahat geldi bana, fakat şöyle birşey var artık wh'den mi bilmiyorum adamların nerden çıkacağını elimle koymuş gibi biliyorum resmen hangi harita olsun fark etmez, aim değerlerim Rifles-Hafif Makineli 0:48 Smooth 5.61
Diğer değerler ise 0:87 ve smooth 10:39 da kullanıyorum, Arada bir adamların Peekleyeceği zamnı tutturuyorum vs. Tepki veremeden vuruyorum. Haliylede hile diye vs. ağlıyorlar Sorunum ban yemek değil. Bu adamlar düşük elo oldukları için, beni report edebiliyorlar her ölüşlerinde sürekli hile diye ağlıyorlar bu yüzden güven faktörüm çok fazla düşer mi? ve, steam destek ile iletişime geçsem yardım ederler mi? şuanda maksimum 2-3 report yemişimdir. Önerileriniz var mı?
Diğer değerler ise 0:87 ve smooth 10:39 da kullanıyorum, Arada bir adamların Peekleyeceği zamnı tutturuyorum vs. Tepki veremeden vuruyorum. Haliylede hile diye vs. ağlıyorlar Sorunum ban yemek değil. Bu adamlar düşük elo oldukları için, beni report edebiliyorlar her ölüşlerinde sürekli hile diye ağlıyorlar bu yüzden güven faktörüm çok fazla düşer mi? ve, steam destek ile iletişime geçsem yardım ederler mi? şuanda maksimum 2-3 report yemişimdir. Önerileriniz var mı?