Legit oynuyorum fakat, yine 30 vuruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Merhaba Hileyle legit oynuyorum ve sıfırdan bir hesap açtım 10 maçını atacağım Wallhack vs. kullanmıyorum sound esp kullanıyorum onunda değeri 55, Sadece adamlar gözüktüğünde yeşil olarak gözüküyor, normalde full wh ile oynardım rahat edemiyordum, bu aralar sound esp daha rahat geldi bana, fakat şöyle birşey var artık wh'den mi bilmiyorum adamların nerden çıkacağını elimle koymuş gibi biliyorum resmen hangi harita olsun fark etmez, aim değerlerim Rifles-Hafif Makineli 0:48 Smooth 5.61
Diğer değerler ise 0:87 ve smooth 10:39 da kullanıyorum, Arada bir adamların Peekleyeceği zamnı tutturuyorum vs. Tepki veremeden vuruyorum. Haliylede hile diye vs. ağlıyorlar Sorunum ban yemek değil. Bu adamlar düşük elo oldukları için, beni report edebiliyorlar her ölüşlerinde sürekli hile diye ağlıyorlar bu yüzden güven faktörüm çok fazla düşer mi? ve, steam destek ile iletişime geçsem yardım ederler mi? şuanda maksimum 2-3 report yemişimdir. Önerileriniz var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum ben hilesiz non primede oynarken 20 levele gelene kadar baya report yedim hatta güven faktörüm kırmızı bile olmuştu uyarı veriyordu sende hilesi kullanıyorsun kesinlikle düşcek

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aimbotu düz kapa yapa hepsinde fov 'u 1 smoot 'u 10 yap
Yaptım hocam onlarıda bi faydasını göremedim bugün birazdaha gireceğim bakalım nasıl, ona göre düşürüceğim fovu arttırıcağım yeniden.
Dostum ben hilesiz non primede oynarken 20 levele gelene kadar baya report yedim hatta güven faktörüm kırmızı bile olmuştu uyarı veriyordu sende hilesi kullanıyorsun kesinlikle düşcek
Peki bu prime olunca etkiliyor mu? Kolay yeşil oluyor diye biliyorum güven faktörü

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yaptım hocam onlarıda bi faydasını göremedim bugün birazdaha gireceğim bakalım nasıl, ona göre düşürüceğim fovu arttırıcağım yeniden.
Post automatically merged:

Peki bu prime olunca etkiliyor mu? Kolay yeşil oluyor diye biliyorum güven faktörü
güven faktörü kolay kolay yeşil olmaz dostum prime olunca fark eden şey oyuncuların herşeye ağlamaması ve csgoda atılan her yanlış raport güven faktörünü etkilediği için oyuncular vuruldu diye reportlamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ses esp nereden açılıyor

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum sound esp kapatabilirsin kulaklığın iyisede ses kasabilirsin sadece çıkınca gözüken esp + Aimbotu pek önermem kullanıcaksanda elinden geldiğince herşeyi kapat Smoothu yüksekt tutmaya çalış. Aimbot yerine trigger bot kullanmak daha mantıklı olacaktır.. Kendine övgü kasarak, satın alarak veya karşılıklı övgü isteyerek güven faktörünüde arttırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka legit oynuyorsan 30 vursanda birşey olmaz diye düşünüyorum ve 30 çok fazla değil

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI

knk fov en az 0,75 max 2 olsun fazlası zarar smootu da 1/7 oranla yap yani fov 1 ken smootu en az 7 yap method bu yani kral iyi oyunlar gelirsen oynarız özelden dc ni at !

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Güven faktörün düşer ama sürekli win alırsan zaten karşına yüksek elo geleceği için geri artıcaktır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence 30 vurman güzel daha fazlası belli eder ve banlanırsın dostum böyle iyi

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum bence aimbotu kapatıp sadece sound esp oynamalısın en azından kendi aimin gelişir ve report yemezsin diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aim botsuz oynayarak güven faktörünü arttırma şansın var vede her el sonunda övgü istemeyede dikkat et. Bir yerden sonra otomatik olarak elo puanın yükselecektir oda zaten güven faktörünü tetikliyor bu sayede yükseklere çıkarsın diye düşünüyorum fakat düşük hesap ise rank ne derlerse lem deyip geç yoksa hile olduğunu anlayacaklardır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence herhangi bir sıkıntı yok reportu herkes yiyo smurfum diyip geçiceksin

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
az özellik kullan

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
knkam salcan bağzı raundları legitsin ama adamın erini biliyosun git bilerek öl yada ara ara kapat takımını önden sal vurmaları için şans tanı yoksa çok üzün sürmez gibi banın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...