Leveling Bot Önerisi istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Herkese selam arkadaşlar geçmiş konulara baktım da bulamadım belki de ben göremedim ben level bot arıyorum da ücretli ya da ücretsiz öneriniz mi var mı çünkü elle kasmak çok zor gelmeye başladı işteyken kendi kendine kasmasını istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
rünlerinde oWo yazılı bir bot şu an dolaşıyor piyasada. ama ismini bulamadım bir türlü. pozitif kda yapıyor ve banlanmıyor hiç bir şekilde kasılırken vs.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
valla dostum bi ara sanki sitede vardı lv bot benim 5 hesap ban yemişti şuan da varmı bilmiyorum ama şunu bilki varsa ücretlidir ücretsiz olsaydı bizim form"da olurdu

Üye
2 HİZMET YILI
t

teşekkür ederim brom ama bu başlangıçda baslatıyor acaba giriş te başlatma nasıl oluyor
free botla ban yemen kesin bir sey oynayis ve kdadan dolayi paraliyida alip kasmana deymez 1 2 hesap kasacaksn bununn isini yaparsan karli oluyor satin alsan daha mantikli boyle bir durumda

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
toplu ban atıyorlar bu hesaplara ban dalgası geliyor 1-2 ayda bir dikkat et ban yemedim diye sevinme kanka

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Level Botlar detected dır muhtemelen işin sonu ban ile bitecektir ücreti olarak bildiğim leaguebot adlı platform bulunmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...