nasıl yaniDürüst olayım kaybettiğim zamana pişmanım. Şu an daha güzel bir hayatım var.
iyi bir öneri olduğunu düşünmüyorumkitaptaki soruları boş ver direk optiği doldur sınavdan çık
kanka iyi bir liseye gidersen daha iyi öğrenim görürsün bencesana tavsiyem çok kasma ben iyi kötü anadolu tutturdum ama bir ton sıkıntım var benden çok daha mutlu meslek lisesinde arkadaşlarım da var elindne geleni yap ama bu cok basit bir sınav asıl önemli olan yks boşver lgyi takma kafana
başkasının yaptığı yorumu yapmışsın kanka ?Bol bol deneme çöz odak noktan sadece sınav olsun. Eğlence her zaman var ama sınav bir kere
bana en az 400 lazım. stres olmamak elde değil. ya alamazsam diye düşünüyorum sürekliKesinlikle stres yapmamak önemli zerre stres yapmadım belki sınava giren tüm yıl çalışmış olanlardan çok daha fazla puan almışımdır stres olmadığın için çok şey kazandım bence sende stres olmamaya bak
2021 LGS kitapçıklarına baktım da sayısal basitmiş. kendim çözdüm 15 mat 17 fen yaptımknk çok zordu ya ben çok fazla bir şey yapamadım ama inşallah sen yaparsın
ne yapıyorsun şuan ?eğer bir becerin varsa, bu becerini para kazanmaya dönüştür ve üniversiteyi unut.(mekatronik mühendisliğini 3. sınıfta bırakmış biri olarak söylüyorum)
Birtane uçak meslek lisesi var. Araştırmalarıma göre liseyi bitirince biryere öğrenci öneriyorlar ve ona göre mesleğe gidebiliyorsun (pek anlatamadım kb)Lgs kadar boş bir sistem yok Anadolu lisesi istiyorsan girme bile. Sınavsız evime en yakın okula gittim nakille şehrin en iyi Anadolu lisesindeyim.
Hazırlıkları yapıyorum. Reklam olmasın diye söylemiyorum internetten çalışmak için program aldık belki bilirsiniz. Oradan çalışıyorum ve ekstra denemeler yapıyorum. İnşallah sonuç üzmem bakacağızSakin olucaksin kardeşim en önemlisi bu birde önceden bir hazırlığın olmalı şuan lisede sınavlara uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?