sınav bitti ?4 yıl önce girdim heyecanını 0 a indirme ama 100 de 100 tutma 20 de 30 da olsun ve son haftaya kadar calıs ama calısıcam diye sosyal hayatınıda 0 olarak götürme sosyal hayatında + bonus getirir
sınav oldu ?yeni nesil sorulara odaklan ve girerken hic bir sey düsünme sonucta dünyanın sonu degil
LGS bittiknk bi soruyu yapamadınyya bos bıtak sallama
LGS sınavı oldukLgs değilde teoga girmistim ben zamanında ama aynı neredeyse yapamadığını boş bırak hatta cogunu yanlış yapmamaya calıs
İyi bir eğitim için lise de öncemli bencekanka önemli olan üni bence ya fazla takma
hergün kendine deneme yapmaya calıs yapamadıgın konuları arastır kendini cok sıkma eyerki sıkılırsan bitiyo işLGS Sınavına Girenler Birkaç Öneride Bulunabilir mi? Pişman Olduğunuz, Keşke Daha Önceden Yapsaydım Dediğiniz Birşey Varmı?
LGS sınavı yapıldı knkhergün kendine deneme yapmaya calıs yapamadıgın konuları arastır kendini cok sıkma eyerki sıkılırsan bitiyo iş
ben lgs girmedim de bana nasıl bi ders ritmi yapmalıyım onu söyler misinLGS Sınavına Girenler Birkaç Öneride Bulunabilir mi? Pişman Olduğunuz, Keşke Daha Önceden Yapsaydım Dediğiniz Birşey Varmı?
kaçıncı sınıfsınben lgs girmedim de bana nasıl bi ders ritmi yapmalıyım onu söyler misin
evet teog daha kolayben lgs girmedin kmk bizim zamanımızda teog vardı o daha kolaydıı