Onaylı Üye
Çok fazla teknoloji bağımlısıyım. Ben test çözerken bile kullanmak istiyorum.Bol bol deneme çöz odak noktan sadece sınav olsun. Eğlence her zaman var ama sınav bir kere.
İnşaallah ben LGS de başarı tutturamadim ama ilçedeki en iyi liseye gidiyorum internet program falan dershanede var inşaallah basarirsiz 1.cilik için yarisiyorumHazırlıkları yapıyorum. ****** olmasın diye söylemiyorum internetten çalışmak için program aldık belki bilirsiniz. Oradan çalışıyorum ve ekstra denemeler yapıyorum. İnşallah sonuç üzmem bakacağız
kasiyer olmak yerine mühendis olmak daha iyi değil mi? çalışmaktan zarar gelmezDurust olamk gereksıe egtım sıstemını o kadar umursamamıyorum ama umursayanlar ıcın tek bı onerım hıcbısey bılmesenız bıle sadedce dert yada endıse etemeyın en fazla kasıyer oluyorsun ve eger tek yasıyorsanaız ısınızde gelıyor
bana 400 üzeri puan yetiyoİnşaallah ben LGS de başarı tutturamadim ama ilçedeki en iyi liseye gidiyorum internet program falan dershanede var inşaallah basarirsiz 1.cilik için yarisiyorum
Stres olmamak elde değil. şuan sınavda değilken bile strese giriyorumSınav anında gideceğin okulu düşün kafanı rahatlat aklın başka yerlere kaymasın sözelden sayısala geçerkende soruları arkadaşlarınla tartışma endişelenirsin acaba ne yaptım diye derin nefes alıp ver stres olma
yani orası sana kalmış ama sen sadece istediğin okulu düşün sınav kim sen kim her türlü yaparsınStres olmamak elde değil. şuan sınavda değilken bile strese giriyorum
İnşallah. Motivasyon için teşekkür ederimyani orası sana kalmış ama sen sadece istediğin okulu düşün sınav kim sen kim her türlü yaparsın
rica ederimİnşallah. Motivasyon için teşekkür ederim
çok çalışmalısın güzel yerlere gitmek istiyorsan gününün çoğunu derse ayırlmalısın ileride eğlenmeye vakit bulucaksın benim gibi çalışmazsan kötü yerlere gidersinLGS Sınavına Girenler Birkaç Öneride Bulunabilir mi? Pişman Olduğunuz, Keşke Daha Önceden Yapsaydım Dediğiniz Birşey Varmı?
Çalış çalış çok yoruyoçok çalışmalısın güzel yerlere gitmek istiyorsan gününün çoğunu derse ayırlmalısın ileride eğlenmeye vakit bulucaksın benim gibi çalışmazsan kötü yerlere gidersin
Bizim sınıftaki çoğu kişi keşke zamanında meslek lisesinde okusaydım diyor. Ben subay olmak istediğim için Anadoluyu tercih ettim yoksa gerçekten bazı meslek liseleri çok mantıklı olabiliyor.Fen lisesiyle meslek lisesinin puanı aynı.
Millete meslek lisesi diyince herkes kötü yorum yapıyor.
ilden ile değişiyor knk oBizim sınıftaki çoğu kişi keşke zamanında meslek lisesinde okusaydım diyor. Ben subay olmak istediğim için Anadoluyu tercih ettim yoksa gerçekten bazı meslek liseleri çok mantıklı olabiliyor.
ben normalde yazılımcı olmak istiyorum bunun için fen lisesi daha mı uygun olur?Bizim sınıftaki çoğu kişi keşke zamanında meslek lisesinde okusaydım diyor. Ben subay olmak istediğim için Anadoluyu tercih ettim yoksa gerçekten bazı meslek liseleri çok mantıklı olabiliyor.
bence evet yazılım matematik istiyor çünküben normalde yazılımcı olmak istiyorum bunun için fen lisesi daha mı uygun olur?
İlerde meyvesini yemek istiyorsan çalışmalısınÇalış çalış çok yoruyo
evet haklısınİlerde meyvesini yemek istiyorsan çalışmalısın
Fen lisesinin elbette etkisi olur, kaliteli bir lise eğitimi alırsın ama sonuç olarak bu bir üniversite bölümü meslek lisesinden bile olursun.ben normalde yazılımcı olmak istiyorum bunun için fen lisesi daha mı uygun olur?
ama verdikleri eğitim önemli. kötü puanlı bir okulda mı öğrenciye değer verirler yoksa yüksek puanlıdamıFen lisesinin elbette etkisi olur, kaliteli bir lise eğitimi alırsın ama sonuç olarak bu bir üniversite bölümü meslek lisesinden bile olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?