Link Kısaltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhabalar. Bir arkadaş para nasıl kazanılır diye bir konu açmış. Altına da birden fazla kişi link kısaltma konusuna değinmiş. Link kısaltmada nasıl bir öneride bulunabilirsiniz onu soracaktım. Bir arkadaş hile sıkıştırabilirsin yazmış. Ama kısalttığınız linki örnek verirseniz çok tatlı olur yani neleri kısaltabiliriz? Ayrıca o kısaltılmış linki whatsapptan öyle arkadaşlarımıza atacak halimiz yok. Yani benim yok denilebilir. Bu kısaltılmış linki forumlarda kullanmak reklam yerine geçiyor mu? Bu linkleri nasıl daha fazla kişiye ulaştırabiliriz? Bu sorularıma cevap olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum mesela bi youtube kanalı actin bir konu hakkında video yaptın bu hile olur program indirme falan ne olurda onun altına link kısaltma siteleri var googleden bakabilirsin hu sitelerden kisalttigin linkleri youtube videosuna koy link sonunda da mesela indirilecek hile veya program olsun ona yönlendir insanları 1000 tik 10 dolar veren siteler var

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum mesela bi youtube kanalı actin bir konu hakkında video yaptın bu hile olur program indirme falan ne olurda onun altına link kısaltma siteleri var googleden bakabilirsin hu sitelerden kisalttigin linkleri youtube videosuna koy link sonunda da mesela indirilecek hile veya program olsun ona yönlendir insanları 1000 tik 10 dolar veren siteler var
Bunun için bot yapanlar vardı sanırım. Farklı ipler koyup tik attırıyorlardı ama sanırım fixlenmiştir şuana dek. Bilinen sitelerde en azından. Bir de DC kullanıyorsan isimleri atarsan çok memnun olurum.

Umut#3338

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...