Lise devamsızlık hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Lisede şuan özürsüz devamsızlık kaç oldu bilen bi yazabilirmi

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Benim İlk Dönem Devamsızlığım 6 Gündü Alamadım Ortalamam 88di Bu Dönem 1Gün Yaptım Ama İki Dönemin Toplamı 7 Oluyo Bu Döenem Alabileckmıyım Ortalamam 92

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
ya daha bugün tartıştım hocayla bu konuyu 5 günü geçmediği sürece alıyorsun

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
5 Günü Geçse'de Alırsın

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
22 gün devamsızlık sınıfta kaldım ben :)

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
27 gün devamsızlığım var teşekkür alıyorum ve onur belgesi bence sizde bi sıkıntı var konuşmayı denediniz mi üstlerine gitmeyi :)
10 günden fazla olunca direk sınıfta kalınıyor diye biliyorum.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
27 gün devamsızlığım var teşekkür alıyorum ve onur belgesi bence sizde bi sıkıntı var konuşmayı denediniz mi üstlerine gitmeyi :)
bende de 22 gün var ama ben özel okulda okuyorum ( yanlış anlamayın hava felan atmıyorum gitmek istemiyordum saten kötü lise gelince baba zorlaması ile gittim herneyse ) özel okulda okuyorum 22 gün devamsızlığım var teşekkür alıyorum ama verirler mi acaba ?

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
10 Günden fazla olursa sınıfta kalmış olarak gözükürsün, eğer hiç bir şey yapmaz isen kalırsın.
5 Günü geçtikten sonra hiç bir belge alınmıyor. eğer hiç bir şey yapmaz isen alamazsın.
Eğer devamsızlığı izinli'ye çevirirsen sınıfta kalmazsın ve belge almak istiyorsan da devamsızlığı izinli'ye çevirirsen belge alırsın.
Toplam Özürlü veya Özürsüz 30 gün olursa direkt olarak sınıfta kalırsın, hiç kimse seni kurtaramaz.

Özürlüye çevirmek için 5 iş günü içerisinde veli gelmeli veya raporlarını göstermen gerekli , göstermezsen çevirmez.
Bazı müdürler kıyak geçerek bu kuralı fazla takmıyorlar , ama belli olmaz.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Geçmem bu saatten sonra sorun yok

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
eskilere bakıyorum da

Özürlü Devamsızlık Toplamı 26,5 gün
Özürsüz Devamsızlık Toplamı 9,5 gün
2013-2014 II. Dönem Onur belgesi
2013-2014 II. Dönem Takdirname belgesi

5 günden bir şey olacağını sanmıyorum.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
10 Günden fazla olursa sınıfta kalmış olarak gözükürsün, eğer hiç bir şey yapmaz isen kalırsın.
5 Günü geçtikten sonra hiç bir belge alınmıyor. eğer hiç bir şey yapmaz isen alamazsın.
Eğer devamsızlığı izinli'ye çevirirsen sınıfta kalmazsın ve belge almak istiyorsan da devamsızlığı izinli'ye çevirirsen belge alırsın.
Toplam Özürlü veya Özürsüz 30 gün olursa direkt olarak sınıfta kalırsın, hiç kimse seni kurtaramaz.

Özürlüye çevirmek için 5 iş günü içerisinde veli gelmeli veya raporlarını göstermen gerekli , göstermezsen çevirmez.
Bazı müdürler kıyak geçerek bu kuralı fazla takmıyorlar , ama belli olmaz.

dediklerin doğru fakat 30 gün olunca kalma muhabbeti geçerli değil Çok Zor Durumda Kalırsan O Korkuyla 60 Gün'e Çıkartılıyor Bi kaç doktor imzasıyla onu halletmek sana kalmış bi kaç gün önce arkadaş için aldık :)

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dediklerin doğru fakat 30 gün olunca kalma muhabbeti geçerli değil Çok Zor Durumda Kalırsan O Korkuyla 60 Gün'e Çıkartılıyor Bi kaç doktor imzasıyla onu halletmek sana kalmış bi kaç gün önce arkadaş için aldık :)
O zaman bizim okul için geçerli :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Şimdi size hayatınızı değiştirecek bir bilgi veriyorum: Lise mezunu olmanız veyahut lisede aldığınız herhangi bir takdir - teşekkür belgesi hayatınızın hiçbir döneminde ve hiçbir yerinde karşınıza çıkmayacak. O yüzden belge almışsınız almamışsınız pek önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...