Dün Battlefield 4 hilesini kullandım. Vanguard silmiştim. Şimdi valorant oynamak için tekrar indirip giricem fakat hangi dosyaları silmem lazım ? Direk loader i sildim ve %temp% klasörünün içindeki herşeyi sildim. Başka neleri silmem gerekiyor ?
Dayı ben hile açarken sadece Vanguardı kapatıyorum hiç bir şeyi silmiyorum ban falan da yemedim şu zamana kadar.Dün Battlefield 4 hilesini kullandım. Vanguard silmiştim. Şimdi valorant oynamak için tekrar indirip giricem fakat hangi dosyaları silmem lazım ? Direk loader i sildim ve %temp% klasörünün içindeki herşeyi sildim. Başka neleri silmem gerekiyor ?
Forumdaki csgo sbyte hilesini 6 ay kullandım ve valodan ban yemedim valo çarım da dia ve 2k yatırdım. Benim uyguladığım taktik buDün Battlefield 4 hilesini kullandım. Vanguard silmiştim. Şimdi valorant oynamak için tekrar indirip giricem fakat hangi dosyaları silmem lazım ? Direk loader i sildim ve %temp% klasörünün içindeki herşeyi sildim. Başka neleri silmem gerekiyor ?
do you play csgo with cheats what should ibuykanka vanguardı kapat yeterli
logları nereden siliyorsun hangi dosyaları siliyorsun ben hileye ait dosya bulamadımForumdaki csgo sbyte hilesini 6 ay kullandım ve valodan ban yemedim valo çarım da dia ve 2k yatırdım. Benim uyguladığım taktik bu
İlk olarak hile kullandığın zaman direkt olarak denetim masasından vanguardı sil ve hilenin kurulumuna başla hile oyununu oyna işin bittiğinde logları hileyle ile alakalı ne kadar dosya varsa sil.Valorant'a giriş yap senden vanguardı otomatik olarak yeniden yükleyecek ve pc ye res atıp oyuna gir bunları yaparsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın