Loader Flag

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dün Battlefield 4 hilesini kullandım. Vanguard silmiştim. Şimdi valorant oynamak için tekrar indirip giricem fakat hangi dosyaları silmem lazım ? Direk loader i sildim ve %temp% klasörünün içindeki herşeyi sildim. Başka neleri silmem gerekiyor ?

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dün Battlefield 4 hilesini kullandım. Vanguard silmiştim. Şimdi valorant oynamak için tekrar indirip giricem fakat hangi dosyaları silmem lazım ? Direk loader i sildim ve %temp% klasörünün içindeki herşeyi sildim. Başka neleri silmem gerekiyor ?
Dayı ben hile açarken sadece Vanguardı kapatıyorum hiç bir şeyi silmiyorum ban falan da yemedim şu zamana kadar.

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Vanguard kapalı oldugu surece bir sey olucagını dusunmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka vanguardı kapat yeterli

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Forumdaki csgo sbyte hilesini 6 ay kullandım ve valodan ban yemedim valo çarım da dia ve 2k yatırdım. Benim uyguladığım taktik bu

İlk olarak hile kullandığın zaman direkt olarak denetim masasından vanguardı sil ve hilenin kurulumuna başla hile oyununu oyna işin bittiğinde logları hileyle ile alakalı ne kadar dosya varsa sil.Valorant'a giriş yap senden vanguardı otomatik olarak yeniden yükleyecek ve pc ye res atıp oyuna gir bunları yaparsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumdaki csgo sbyte hilesini 6 ay kullandım ve valodan ban yemedim valo çarım da dia ve 2k yatırdım. Benim uyguladığım taktik bu

İlk olarak hile kullandığın zaman direkt olarak denetim masasından vanguardı sil ve hilenin kurulumuna başla hile oyununu oyna işin bittiğinde logları hileyle ile alakalı ne kadar dosya varsa sil.Valorant'a giriş yap senden vanguardı otomatik olarak yeniden yükleyecek ve pc ye res atıp oyuna gir bunları yaparsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın
logları nereden siliyorsun hangi dosyaları siliyorsun ben hileye ait dosya bulamadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
detaylı regedit silmen lazım vg herşeye bakıyor düşük de olsa vg herşeyi tespit eder tavsiyem en clean format up down yap
yapmazsan da sen bilirsin çok düşük ban rate

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...