onay sisteminde giriş yapıyorum fakat reklam onayı yaptıktan sonra '' Approve Successfull don't close site and wait for second please diye yeşil bir yazı geliyor ve öyle kalıyor sebebi nedir acaba
not : google chrome varsayılan tarayıcı ve temp dosyalarınıda siliyorum
başka bir sayfa acılmıyor ve 10 dakka bile bekledim fakat o yazıdan sonra bir tane daha küçük bir yazı geliyor ve kendiliğinden kapanıyor ya işte o yazı gelmiyor
Kardeşim bunu dedikten sonra Approve Successfull don't close site and wait for second please yeni bir sekme aç chromedan ctrl v yap sonra memory hackers açılacak reklamın birine tıkla düzelir
Kardeşim bunu dedikten sonra Approve Successfull don't close site and wait for second please yeni bir sekme aç chromedan ctrl v yap sonra memory hackers açılacak onay sistemi ı n birine tıkla düzelir
tam anlamadım bro şimdi şöylemi yapıcam onay yapıyorum Approve Successfull don't close site and wait for second please yazısı geldikten sonra onay yaptıgım siteyi kopyalayıp yeni bir sekmede açıyorum böylemi
işte kanka onu açmıyor bende önceki loaderde oluyordu böyle onay yapınca yeni sekmeden memoryhackers sayfası açılıyordu fakat bunda onay yaptıkdan sonra direk o sayfaya gidiyor ve orda kalıyor başka bir sayfa açılmıyor
Arkadaşlar yaptım oldu tamamdır sağolun yardımınız için teşekkürler
işte kanka onu açmıyor bende önceki loaderde oluyordu böyle onay yapınca yeni sekmeden memoryhackers sayfası açılıyordu fakat bunda onay yaptıkdan sonra direk o sayfaya gidiyor ve orda kalıyor başka bir sayfa açılmıyor
Arkadaşlar yaptım oldu tamamdır sağolun yardımınız için teşekkürler