30 Ara 2016 #1 Jamaicatr J Üye Katılım 30 Ara 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Beyler Dword'de herşeyi yapıyorum reklam onayı fasa fiso ilk başta Giriş geldiğinde giriyordu öğlen falan fakat şimdi Giriş'e basıyorum hesaba giriş yapıyorum xingcode geldiğinde otomatik log veriyor yardımcı olur musunuz
Beyler Dword'de herşeyi yapıyorum reklam onayı fasa fiso ilk başta Giriş geldiğinde giriyordu öğlen falan fakat şimdi Giriş'e basıyorum hesaba giriş yapıyorum xingcode geldiğinde otomatik log veriyor yardımcı olur musunuz
30 Ara 2016 #2 kingwar729 K Onaylı Üye Katılım 3 Ara 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 11 Yaş 25 9 HİZMET YILI RE: LOG. Krdşm Birde Şöyle Dene: XingCode Tam Geldiğinde Girişe Bas. En Doğrusu Odur. İnşallah İşine Yarar Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: LOG. Krdşm Birde Şöyle Dene: XingCode Tam Geldiğinde Girişe Bas. En Doğrusu Odur. İnşallah İşine Yarar
30 Ara 2016 Konuyu başlatan #3 Jamaicatr J Üye Katılım 30 Ara 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: LOG. kingwar729' Alıntı: Krdşm Birde Şöyle Dene: XingCode Tam Geldiğinde Girişe Bas. En Doğrusu Odur. İnşallah İşine Yarar Genişletmek için tıklayın ... deniyeceğim teşekkürler. Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: LOG. kingwar729' Alıntı: Krdşm Birde Şöyle Dene: XingCode Tam Geldiğinde Girişe Bas. En Doğrusu Odur. İnşallah İşine Yarar Genişletmek için tıklayın ... deniyeceğim teşekkürler.
30 Ara 2016 #4 melih2887 M Uzman Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 180 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: LOG. beyler bende oyundayken log verdi tam adamı öldürdüm dondu oyun bi baktım log Oyla 0 Olumsuz oyla