Onaylı Üye
dostum benim banım kalktıysa sizinde kalkar benim bi ayrılacığım yok ki3. parti yazılım açılan hesapların banı hiçbir şekilde kaldırılamaz dediğin şeyler belki işe yarayabilir ama yinede imkansız.
statik ip sadece modem sağlayıcın ile değişir.soygun planı gibi be çok iyi düşünmüşsün ama ip değişmek için yollar var mı başka
yazdıklarımı ne yazık ki iyi okuyamamışsın ben riot'a ticket atmaktan bahsederken sen kullanıcının kendi banını kendisinin kaldıracağı söz konusu değildir yazmışsın..3. partiden ban atılan accountların banları hiçbir şekilde kaldırılamaz. Bunlar sistemsel atılan banlar, kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu değildir. İlk 3 madde'nin çalışacağına inanmıyorum şahsen 4. madde ise çalışması ultra zor birşey.
Bende kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu olmadığını söyledim, yani kullanıcı 3.partiden ban yediyse ticket açsa dahi kalkmaz size bunu demeye çalışıyorum. Ticket açtığınızda sizin sadece ip'nizi görmüyorlar ne yazıkki diğer donanım ıd lerinizi de görmekteler.yazdıklarımı ne yazık ki iyi okuyamamışsın ben riot'a ticket atmaktan bahsederken sen kullanıcının kendi banını kendisinin kaldıracağı söz konusu değildir yazmışsın..
Bende kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu olmadığını söyledim, yani kullanıcı 3.partiden ban yediyse ticket açsa dahi kalkmaz size bunu demeye çalışıyorum. Ticket açtığınızda sizin sadece ip'nizi görmüyorlar ne yazıkki diğer donanım ıd lerinizi de görmekteler.
Attığınız ss de 1 seferliğe mahsus olduğu yazmakta ve bu yöntemin ne kadar çalışacağı muamma hocam.
hocam hesabım daha önceden ne ban yedi nede banı açıldı yani main hesabında hile açıp ban yiyen arkadaşlar bu yöntem ile 1 seferliğine mahsus banlarını açtırabilir ve birdaha 3. parti yazılım kullanmayabilirler ben bu yüzden konu açtım yardımı dokunur diye league of legends başlığı altında sadece benim banım açılmadı hesabım için 1 seferliğine mahsus olarak açıldı yani ben bu banı açılan hesap ile tekrar ban yiyip aynı şeyleri yazarsam açılmaz çünkü 1 seferliğe mahsustu umarım anlatabilmişimdir hocamAttığınız ss de 1 seferliğe mahsus olduğu yazmakta ve bu yöntemin ne kadar çalışacağı muamma hocam.
Sonuçta çalışmışAttığınız ss de 1 seferliğe mahsus olduğu yazmakta ve bu yöntemin ne kadar çalışacağı muamma hocam.
Kaç kişide çalıştı hocam siz dışında varsa dm atabilirmisiniz.hocam hesabım daha önceden ne ban yedi nede banı açıldı yani main hesabında hile açıp ban yiyen arkadaşlar bu yöntem ile 1 seferliğine mahsus banlarını açtırabilir ve birdaha 3. parti yazılım kullanmayabilirler ben bu yüzden konu açtım yardımı dokunur diye league of legends başlığı altında sadece benim banım açılmadı hesabım için 1 seferliğine mahsus olarak açıldı yani ben bu banı açılan hesap ile tekrar ban yiyip aynı şeyleri yazarsam açılmaz çünkü 1 seferliğe mahsustu umarım anlatabilmişimdir hocam
Çalışması önemli değil kaç kişide çalışacak kimde olacak kimde olmayacak. Forumda başka bir üye hesabı hiç ban yememesine rağmen çalışmazsa ne olacak ? Bunun doğruluk payı nedir ?Sonuçta çalışmış
Statik ip yoksa eğer hattında modemi kapatıp açman yeterlisoygun planı gibi be çok iyi düşünmüşsün ama ip değişmek için yollar var mı başka
belirtmeyi unutmuştum çok teşekkür ederim <3Statik ip yoksa eğer hattında modemi kapatıp açman yeterli
hesabı birden fazla kişi kullanıyorsa ve farklı bölgelerden girişler yapıldıysa mantıklı bir hikaye uydurursanız kaldırıyorlar bizzat kendi arkadaşımın banını kaldırdılar3. partiden ban atılan accountların banları hiçbir şekilde kaldırılamaz. Bunlar sistemsel atılan banlar, kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu değildir. İlk 3 madde'nin çalışacağına inanmıyorum şahsen 4. madde ise çalışması ultra zor birşey.
daha önceden hesabıma arkadaşım girdi bilerek 1 hafta sonra ticket attım onuda açtılar ama bu dediğim arkadaşı olmayanlar için ideal bir yöntemhesabı birden fazla kişi kullanıyorsa ve farklı bölgelerden girişler yapıldıysa mantıklı bir hikaye uydurursanız kaldırıyorlar bizzat kendi arkadaşımın banını kaldırdılar
Olumsuz, en son nereden giriş yapıldığı ve ıd gözükmekte.hesabı birden fazla kişi kullanıyorsa ve farklı bölgelerden girişler yapıldıysa mantıklı bir hikaye uydurursanız kaldırıyorlar bizzat kendi arkadaşımın banını kaldırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?