Onaylı Üye
Ad sc ile daha iyi bence ama AP sup çok kanserArkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
Ad sc ile daha iyi bence ama AP sup çok kanserArkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
ad kas kanka bende script ile twitch oynuyorum ve çok opArkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
ölümcül tempo ile birlikte adc de ad kasılmı ama supporta oynuyorsan apArkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
Takımında tek ap sensen ap kasılabilir ama tam bir hyper carry olamıyorsun. O yüzden ad her zaman daha iyi bir taşıyıcı olabilir. Ayriyetten supportta da ap oynanması daha iyi olur.Arkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.