LoL ADC'de Twitch oynarken AD mi yoksa AP mi kasılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dün sup ap twitch geldi karşıma ve yok etti bizi. Sup rolünde de oynayabilirsin istersen.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ADC oynuyorsan Ad kasman seni hem lane de hem de genel oyunda daha iyi tutar. AP hasarı çok fazla evet tekleyebiliyorsun ama oyunun carrysi olarak oynuyorsan bir hatanda gidebiliyor oyun. Sürekli hasarını ve canını daha rahat korumuş olursun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, konuda belli olduğu gibi script ile ADC Twitch oynayacağım. @Adc Main'in configiyle oynuyorum. Önerilerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum.
Takımında tek ap sensen ap kasılabilir ama tam bir hyper carry olamıyorsun. O yüzden ad her zaman daha iyi bir taşıyıcı olabilir. Ayriyetten supportta da ap oynanması daha iyi olur.

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ad kasıcaksın tabikide tamam ap early de güçlü fakat ad ile late de zaten alamayacağın hero yok ap is seni zamanla geri düşürüyor. Tavsiyem sup oynuyorsan: Ap, ADC oynuyorsan: Ad kasman olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şuanki metada AD build çok çok daha güçlü

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sup da ap adc de ad kesinlikle yanına bir de lulu bufflayacak sup aldınmı tamamdır her şey konumlanmaya bakıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1685033766840.png

Benim Core Buildim bu şekilde yeni meta da geri kalanını oyuna göre çık çok tatlı oluyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
benim önerim kesinlikle ad twitch ap twitch biryerden sonra üflüyor adamlara full saldırı hızlı ve ad tw le yok edersin

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyun tarzına hangisi uyuyorsa onu oynaman gerek, tabii karşı takıma göre de değişiklik gösterebilir bir tercih ama AD muhtemelen her takıma gidecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ap boş anlık hasar vuruyo sonra çöp bence ad dene cok daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...