BBC
Seçkin Üye
onlarca bot hesap kullanip sattik hicbiri ban yemedi bot ban yedirtmez fakat eger ki aldigin bot hesap player v player girdiyse ve haliyle feedlediyse feedden ban yiyebilir hesap
kaç seviye hesapta yaptın sanırım lvl ile alakalı ban durumubot hesapların ban durumundan habersizim ama lpreborn hilesiyle oynuyorum şuan bayadır ve ban yemedim. daha önce de kullanmıştım yani lprebornda ban durumu yok benim kanaatimce. ban yersen muhtemelen bot hesaptan yersin
bot veya sc den yediğini ayırt edemezsin botla kasılan hesaplar da bir süre sonra ban yiyor.Merhaba arkadaşlar. Scripti internet üzerinden parayla satılan bot hesap satın alıp oynamayı düşünüyorum fakat bot hesapların ban durumu nedir?
Ek olarak hesap ban yerse SC'den mi yoksa bot'dan mı yediğini nasıl anlayacağım?
bot hesap degil de botun kendisini satan varmi?Ben bot hesap kullanıyorum. 4. Hesabım bu hile dt olduğu zaman ondan ban yiyorum. Bot hesaptan hiç ban yemedim. Bence sende yemezsin
lvl ile alakası yok knk 70 sv hesapla da oynuyorum 170 le de 10 lvl le de bende lpreborn ile hala bir ban yeme durumu yokkaç seviye hesapta yaptın sanırım lvl ile alakalı ban durumu
Bilgim yok maalesefbot hesap degil de botun kendisini satan varmi?