LoL düşük eloda nasıl oyun oynanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
Bronz elodan jung Master ile rahat taşıyabilirsin. Silverda pren varsa pren ile gir yada mid katarinada yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka geç topa al early güçlü bi çar 15 te herald al zaten heraldı bilmiyo onlar aç topu bitir

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valla hacı bende platım bronzdan çıkmak her türlü daha kanser ve zor bir şey bana göre duo bul öyle çık

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
biliyorsan taşıyıcı herolarla oynamalısın veya duo bulman gerek

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LoL'de normalde gold 2 ve platin 4 olan hesaplarım var. İkisini de pre olmadan tek başıma çıkardım o liglere fakat yeni açtığım hesaplarla bronz ve silver elodan bir türlü çıkamıyorum. Bazen kendimde bir sorun olduğunu düşünüp platin hesabıma geçiyorum, 10-2-5 gibi skorla oyun taşıyorum. Düşük eloda ne yapmam gerekiyor? Fikri bilgisi olan bana yazabilir mi? Teşekkürler
Dostum, oyunun makrosunu incelemen gerektiğine inanıyorum, belki şimdi ihtiyacın olan şey doğru kararları nasıl vereceğini bilmek çünkü yanlış bir karar bütün bir oyunu kaybedebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
duo q ile mmr ını yüksek tut kanka harita kontrolü objektif counter pick vs. bunlara dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
gumuş bronzdaysan kendin oyna eger altın veya plat elodaysan pre bulman şart cıkma olasılıgın yok

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Düşük eloda adc oynarsan ve yanına support alırsan rahat bir sekilde oynayabilirsin diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
her zaman diyorum jg güçlü olmadığı sürece kazanamazsınız. bu yüzden jg oynamak zorundasınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eğer mid lane oynuyorsan koridorunu kazanmaya yönelik değil lane ni sürekli ittirip roam atsan hem senin hemde takımın için çok iyi oluyor bu sayede sadece sen ddeğil takım arkadaşlarında kasmış oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum adc oynuyabiliyorsa üst düzey adc oynucaksın yada solodan ayrık ittiren bi çar alıp ayrık ittirerek bitirceksin oyunu presiz başka yolu yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
mid jungle duo yapmanı tavsiye ediyorum yüksek eloda support oynamalısın

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İyi bir Jungle Duo Veya Adc Duo bu iş tamamdır objektiflere dikkat edip alabilirsiniz, ama herzamanda totem atmayın unutmayın pinkward cok önemli iyi oyunlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...