Lol EUW serverine geçip geçmemekte kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şimdi bu seçme sebebine göre değişiklik gösterebilir.Amacın gerçekten kendine bir şeyler katmak ise Tr'de kalıp iyi yayıncıları izleyip bunu oyununa yansıtarak da yapabilirsin.İlla win alman gerekli diye bir durum yok zaten oyun tarzını geliştirip oynadığın lanede matchupları ezberleyerek kendini ileri seviyeye taşıyabilirsin.Trden weste geçmek seni başlarda iyi değil kötü etkileyecek çünkü oyun tarzınla uyuşmayacak.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ligin ne bence lige göre cevap almalısın bronz isen geçme mesela diamınd isen geçmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyun zevki çok daha iyi kardeşim geçmeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ordada aynı şeylerle karşılaşırsın geçme bence

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
euw geçme her el ırkçı toxic oyuncu ya da türk olup türklere sövüp aşağılayan boş insanlar geliyor geçtiğine değmez

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun bilgisi olarak çok gelişirsin elmas olup türkiye sunucusuna tekrar dönersen ne kadar geliştiğini fark edeceksin

Bilip bilmeden konuşmayın server değiştirince elo düşer zaten tr de leşsen euw da elmas olma ihtimalin yok yaklaşık 2 ay euw da oynadım g.tümü yırta yırta en fazla plat 2 ye çıkabildim, adamlar 1 kere ölüp rq liyor "xxx open" yazıp başka lanelere gidiyor yada ormanımı leş ediyor ve istisnasız her oyun böyle, ayrıca dediğim gibi böyle oyuncular geldikçe oyun bilginide geliştiremezsin adam senin oyununu çöpe çeviriyorken nasıl bilginin üstüne bilgi katacaksın...? eğer 5 kişi flex girmezseniz bi şey beceremezsiniz euwest pişmanlıktır

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bilip bilmeden konuşmayın server değiştirince elo düşer zaten tr de leşsen euw da elmas olma ihtimalin yok yaklaşık 2 ay euw da oynadım g.tümü yırta yırta en fazla plat 2 ye çıkabildim, adamlar 1 kere ölüp rq liyor "xxx open" yazıp başka lanelere gidiyor yada ormanımı leş ediyor ve istisnasız her oyun böyle, ayrıca dediğim gibi böyle oyuncular geldikçe oyun bilginide geliştiremezsin adam senin oyununu çöpe çeviriyorken nasıl bilginin üstüne bilgi katacaksın...? eğer 5 kişi flex girmezseniz bi şey beceremezsiniz euwest pişmanlıktır
düşük elodan kendi başına çıkacak çıkamıyorsa zaten oynamamalı bilip bilmeden konuşmayın diyorsun
xd

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yüksel elolarda oynuyorsan tr de yani elmas 1 üstüysen hatta grandmaster yada chall isen weste geçmeni öneririm farkı görürsün ama westte elmas 1 altı tr ile aynı bence :D

Üye
5 HİZMET YILI
Sunucuda zaten oynadım, çok sessiz, ancak gecikme çok fazlaydı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ping konusunda bir sıkıntı yaşamayağını düşünmüyorsan eğer, tavsiye ederim geçmeni

Üye
5 HİZMET YILI
euw ve tr aynı degıler ama zıta degıler tr de flame kufur fedleme var ama orda da var bence ılk 20 lvl kadar ıngılızce flamler yedım bu yusek lvl veya yusek lıglerde farklı olabılır tr oyunuyorum ve tek gırmemeye calısıyorum en azından yanımda 1 2 kısı olunca onlarla konusarak halledıyorum ha gene kufur feedleme soz konusu ama yapacak bısey yok raporlayıp gecmek laazım :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
euw da değişen tek şey dil olacaktır dostum orda da aynı troll ve flamerlar var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Euw serverinda da toxic oyuncuları görürsün ama ingilizce bilmiyosan sıkıntı yok :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sana euw a geçme derim euw da toxic ler arttı ztn sw nin %20 si türk gene bir farkı yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
euwde baya oynadım. bazı durumlar trden daha deli edebiliyor rq çekip giden çok var

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
trdekiler chatten toxiclik yapıyor. euwdakiler ise direkt oyununa etki ediyor gidip koşup ölüyor veya laneni trollüyor. iki sunucuda bence topluluk açısından çok farksız değil ama oyun bilgini gelistirmek istersen euwa kesinlikle geç

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
4 Aydır EUWestte oynuyorum böyle uzaya çıkmayacaksın ama TR'ye göre tabi bir tık daha kaliteli geçmeye değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...