Lol EUW serverine geçip geçmemekte kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka geçilmez neden geçilmez çok ping oluyor senin netin iyi olsa bile çok ping oluyor

Üye
5 HİZMET YILI
Bir süre euw da oynadım ping fazla biraz onun dışında bir sorun yok bu arada orda da çok türk ve toxic oyuncu var bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
euwdaki kötü oyuncular trdekilerin bi 4-5 tık daha kötüsü alt elo için

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
euw'de silver eloda bile script olduğunu anlayıp report ediyorlar. ban yeme riskin orada çok yüksek eğer çok belli eden bir şekilde oynuyorsan. ama her şekilde daha kaliteli euw. ama trollü daha çekilmez.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ping sıkıntısı o kadar göze gelmiyor fakat belli bir zorlukları var en ufak kopmada dahi ceza yiyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim ben geçeli 1 hafta oldu gerçekten oyundan keyif almaya başladım hem toxic oyuncular yok hem ingilizceni geliştirirsin bir çok artısı var yani

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
euw da şanslıysan iyi takım gelir ama bencede geçmene gerek yok yinede sen bilirsin oyununu geliştirmek istiyorsan geçebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kesinlikle geçmelisin kendine zararlı trde oynamak, hayat enerji emen tarzdan

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
düşük elosu tr düşük elosu ile aynı hatta orada daha fazla troll var diamonddan sonra çok üst seviyeye çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
EUW serverinde platin 1e kadar TR ile oyunculuk farkı yok sadece yüksek elosu iyi eger elmas olabiliceksen git ama elmas olamıcaksan gitmeni önermem TRde allmuted yap aynı oluyor EUW ile .

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aslında tr iyide çok ana bacı dönüyor westte o kadar chat yapmıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kendini ilk başlarda tr serverinde gibi hissedeceksin nerdeyse her oyuna 2 türk falan gelicek bazen daha fazla bence chate hicbirsey yazma kendini belli etme ghost olarak takıl lig atladikca azalicaklar yabancılar çok çabuk quit atıyor ve biraz ırkçılar haberin olsun report sistemi çok sert oyuna her girdiğimde feedback alıyorsun bu güzel birşey ben irkciliklari yüzünden biraz kavga etmistim direk chat ban yedim oyun sonu sonra oyunu kapatik birdaha dönmedim servera.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
geç beğenmezsen tr e dönersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tr ve westte cok uzun süre oynayan biri olarak sana en iyi bilgiyi verebilirim . ligin elmasdan düşükse sakın ha geçme :D oyun olarak bişey katamazsın kendine . tek + nokta flame atamassın :D onlar da pek atmaz . ha bir de bildikleri herroları alıyorlar genelde ve de safe oynayan oyuncu cok fazla bizim türkler gibi haydaaa huydaaa demiyorlar en azından cogu

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yani euw geçmek iyidir ama kendini geliştirirsen karşına gelen adam gelip tokatlayıp gittiğinde bu sw çok kötü ping falan var diye bahane üretmemen gerekir :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
geç geç 1 kere bile düşünme kendini geliştirirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...