Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
euw'de silver eloda bile script olduğunu anlayıp report ediyorlar. ban yeme riskin orada çok yüksek eğer çok belli eden bir şekilde oynuyorsan. ama her şekilde daha kaliteli euw. ama trollü daha çekilmez.
EUW serverinde platin 1e kadar TR ile oyunculuk farkı yok sadece yüksek elosu iyi eger elmas olabiliceksen git ama elmas olamıcaksan gitmeni önermem TRde allmuted yap aynı oluyor EUW ile .
Kendini ilk başlarda tr serverinde gibi hissedeceksin nerdeyse her oyuna 2 türk falan gelicek bazen daha fazla bence chate hicbirsey yazma kendini belli etme ghost olarak takıl lig atladikca azalicaklar yabancılar çok çabuk quit atıyor ve biraz ırkçılar haberin olsun report sistemi çok sert oyuna her girdiğimde feedback alıyorsun bu güzel birşey ben irkciliklari yüzünden biraz kavga etmistim direk chat ban yedim oyun sonu sonra oyunu kapatik birdaha dönmedim servera.
tr ve westte cok uzun süre oynayan biri olarak sana en iyi bilgiyi verebilirim . ligin elmasdan düşükse sakın ha geçme oyun olarak bişey katamazsın kendine . tek + nokta flame atamassın onlar da pek atmaz . ha bir de bildikleri herroları alıyorlar genelde ve de safe oynayan oyuncu cok fazla bizim türkler gibi haydaaa huydaaa demiyorlar en azından cogu
yani euw geçmek iyidir ama kendini geliştirirsen karşına gelen adam gelip tokatlayıp gittiğinde bu sw çok kötü ping falan var diye bahane üretmemen gerekir