Oyun bilgisi olarak çok gelişirsin elmas olup türkiye sunucusuna tekrar dönersen ne kadar geliştiğini fark edeceksin
düşük elodan kendi başına çıkacak çıkamıyorsa zaten oynamamalı bilip bilmeden konuşmayın diyorsunBilip bilmeden konuşmayın server değiştirince elo düşer zaten tr de leşsen euw da elmas olma ihtimalin yok yaklaşık 2 ay euw da oynadım g.tümü yırta yırta en fazla plat 2 ye çıkabildim, adamlar 1 kere ölüp rq liyor "xxx open" yazıp başka lanelere gidiyor yada ormanımı leş ediyor ve istisnasız her oyun böyle, ayrıca dediğim gibi böyle oyuncular geldikçe oyun bilginide geliştiremezsin adam senin oyununu çöpe çeviriyorken nasıl bilginin üstüne bilgi katacaksın...? eğer 5 kişi flex girmezseniz bi şey beceremezsiniz euwest pişmanlıktır
xdBilip bilmeden konuşmayın server değiştirince elo düşer zaten tr de leşsen euw da elmas olma ihtimalin yok yaklaşık 2 ay euw da oynadım g.tümü yırta yırta en fazla plat 2 ye çıkabildim, adamlar 1 kere ölüp rq liyor "xxx open" yazıp başka lanelere gidiyor yada ormanımı leş ediyor ve istisnasız her oyun böyle, ayrıca dediğim gibi böyle oyuncular geldikçe oyun bilginide geliştiremezsin adam senin oyununu çöpe çeviriyorken nasıl bilginin üstüne bilgi katacaksın...? eğer 5 kişi flex girmezseniz bi şey beceremezsiniz euwest pişmanlıktır
dostum trde de 1 kere ölünce 15 ff yazmıyorlar abartıyorsunuz sankiBence geç ben geçtim oynuyorum gayet iyi 1 kere ölünce 15 ff yazmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?