Onaylı Üye
Oyun gerçekten çok kötü bı hal aldı ben çok iyi oynadığım halde 2 lane feedliyo ve oyunu alamıyorum daha mental kalmiyo bazen silip tekrar yüklüyorum tahammül edemiyorumHer seferinde takımıma kötü oyunca geliyor 2 kere ölünce tilt ölüp ölmeye devam ediyor rapor etsekte ban yemiyor
Kesinlikle direkt ban olmasa bile caydırıcılık konusunda bir şey yapmaları lazım mesela afk kalan oyuncu yüzünden bizim daha az lp kaybetmemiz gibi ama bunun arttırılması lazım ama gördüğüm kadarıyla euw da daha etkili çalışıyor bu ticket açıkçasıYapıcak bir şey yok bu duruma. Ticket atınca rapor seçeneğini kullanın diyorlar. Raporu kullanıncada bir şey olmuyor. Caydırıcılık yok.
Bu yüzden oyuncusu kalmadı zaten.Kesinlikle direkt ban olmasa bile caydırıcılık konusunda bir şey yapmaları lazım mesela afk kalan oyuncu yüzünden bizim daha az lp kaybetmemiz gibi ama bunun arttırılması lazım ama gördüğüm kadarıyla euw da daha etkili çalışıyor bu ticket açıkçası
Oradan çıkan da aza veya çok fps oyunlarına ilgisi varsa yine ritoya kayıyor abi zatenBu yüzden oyuncusu kalmadı zaten.
kanka bu sorunun 5 kişi oynamaktan başka çözüm yolu yokHer seferinde takımıma kötü oyunca geliyor 2 kere ölünce tilt ölüp ölmeye devam ediyor rapor etsekte ban yemiyor
Kanka kime sorarsan sor herkes bana kötü takım geliyor der.Üst üste win alırsan riot sana özel olarak ıq süz insanları takımına verir.Eloboost engellemek için yapıyorlar.Her seferinde takımıma kötü oyunca geliyor 2 kere ölünce tilt ölüp ölmeye devam ediyor rapor etsekte ban yemiyor
bence boşver takma onları sustur all yap geç oyununa odaklanHer seferinde takımıma kötü oyunca geliyor 2 kere ölünce tilt ölüp ölmeye devam ediyor rapor etsekte ban yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?