Lol feeder oyuncular hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her seferinde takımıma kötü oyunca geliyor 2 kere ölünce tilt ölüp ölmeye devam ediyor rapor etsekte ban yemiyor
Oyun gerçekten çok kötü bı hal aldı ben çok iyi oynadığım halde 2 lane feedliyo ve oyunu alamıyorum daha mental kalmiyo bazen silip tekrar yüklüyorum tahammül edemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
alon yuksek yada dusuk olsun lanet tr serverde alo kasamıyorsun cok feed var

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
LoL aslında bir takım oyunu olarak oynayabileceğin bir oyun değil. Özellikle düşük eloda. 1v9 atabileceğin şampiyonlarla taşımaya çalışman gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yapıcak bir şey yok bu duruma. Ticket atınca rapor seçeneğini kullanın diyorlar. Raporu kullanıncada bir şey olmuyor. Caydırıcılık yok.
Kesinlikle direkt ban olmasa bile caydırıcılık konusunda bir şey yapmaları lazım mesela afk kalan oyuncu yüzünden bizim daha az lp kaybetmemiz gibi ama bunun arttırılması lazım ama gördüğüm kadarıyla euw da daha etkili çalışıyor bu ticket açıkçası

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kesinlikle direkt ban olmasa bile caydırıcılık konusunda bir şey yapmaları lazım mesela afk kalan oyuncu yüzünden bizim daha az lp kaybetmemiz gibi ama bunun arttırılması lazım ama gördüğüm kadarıyla euw da daha etkili çalışıyor bu ticket açıkçası
Bu yüzden oyuncusu kalmadı zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
feed oyuncuları konusman senın piskolijını etkıler hıc bulasma takılsınlar xd

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Her seferinde takımıma kötü oyunca geliyor 2 kere ölünce tilt ölüp ölmeye devam ediyor rapor etsekte ban yemiyor
Kanka kime sorarsan sor herkes bana kötü takım geliyor der.Üst üste win alırsan riot sana özel olarak ıq süz insanları takımına verir.Eloboost engellemek için yapıyorlar.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
meta şampiyonları oyna bence kazanma ihtimalin daha yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
I hope this kind of people get perma ban cuz they are ruining the game

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
düşük elodakiler geliyordur onları taşırsan daha fazla lp alırsın salma oynayabildiğin kadar oyna yasuo yone katarina master yi gibi karakterler oyna

Death is right beside me just like the wind
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Reportlayıp mute atıyorum ben düzelmeleri biraz zor

Üye
4 HİZMET YILI
main adc oynuyorum, meta şampiyonları seçiyorum ama takımdan bir kişi koşarak ölüyor. mental patlıyor. adam dereceli girmiş, diyorki 2 yıldır girmemiştim ne güzel olmuş oyun sonuç 0-14

Üye
4 HİZMET YILI
mute all yapınca yada oyuna odaklanınca bir şey değişmiyor ki. adamlar koşarak ölüyor. sen istediğin kadar odaklan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...