Takımıma Kötü Oyuncular Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dostum cek fiorayı ac sc yi 1 haftaya kadar dia 2

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum o biraz şansına kalmış yeri geliyor biz taşıyoruz yeri geliyor takım yeri geliyor herkes çok iyi oluyor ama genelde bana da kolsuzlar geliyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
5 Pre girmeni tavsiye ederim iyi anlaştığın kişiler bulursan daha iyi bir oyun sergileyebilirsiniz.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
öncelikle daha lobide böyle tilt edicek insanlar denk geldiysen oyun içi herkesi susturup sadece kendi yapman gerekene odaklanmalısın tek çift giriyorsan yanına oynayacak birini bulman daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
winrate oranın ne kadar düşükse ona göre adamlar gelmeye başlıyor tutupta %60 winrate olan adamla %30 winrate olan adamı yan yana koymuyor oyun.

Üye
5 HİZMET YILI
Aga karşı takıma bakıcaksan ona göre pick atıcaksın seçtiğin şampiyonda güçlü olur ayrıca kassadin ile taşımamak imkansız gibi birşey çok güçlü sana önerebileceğim herolar olarak Samira,Jhın,Yone,Katarina,Vladimir,Kassadin,masteryi(karşıda çok cc yoksa)

Düşük eloda alabilirsin ama katılıyorum bende takıma çok kötü oyuncular gelebiliyor ama adamlar 2v5 felan oyun atıyor yt de bakarsan eğer oyunu biliyorsan yaparsın yavaş yavaşda öğrenirsin yeni başlamışsın
cidden

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kankam ezbere oyun oynamayıp picklere göre kendi pickini belirlersen ve aynı zamanda rünlerini dogru ayarlarsan yolun yarısını tamamlıyorsun.geriye metadaki güçlü şampiyonlar ve ya alışkın oldugun bir nevi ustalaştıgın herolarla oynarsan oyunu kazanma ihtimalin fazlalaşır kesin bi b ilgim yok ama (winrate artıkça takıma daha iyi oyuncular geliyor deneyimlerimden yola çıkarak)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ÇOK FAZLA LOSE ALDIYSAN ONDAN DOLAYI KÖTÜ OYUNCULAR GELİR. OYUN HAKKINDA KENDİNİ GELİŞTİRİP WİN TOPLAMAN LAZIM

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
gelişim gösterebilirsen zaten ligine yansıyan farkı görebilirsin o yüzden takımım kötü geliyor gibi bahaneler bulma lütfen gelişime odaklan ve düşün çıkan nasıl çıkıyor :)

Üye
8 HİZMET YILI
Lolde asla iyi takım gelmeyecek, takım karakterleri oynama. Solo carry karakterler oynamaya özen göster hacı

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka direkt carry al ben support oynuyorum takıma güvenmke oluyo bir nevi ve bir işe yaramıyor. Keşke carry mainleseydim diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Elohellde olabilirsin bro su oyunda en nefret ettiğim şeydir kendisi bir girdin mi çıkamıyorusun uzun süre

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
eğer kazanınca 15-16 Lp civarı geliyorsa Elon baya kötu demektir lig düşüp tekrar çıkmayı deneyebilirsin böylece Elon düzelir

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
ilk öncelikle kapalı seçim de birsürü oyun at naruyu izleyip neler yaptığını ne zaman nerde ve nasıl oynayacağını öğren sen iyi oynasan oyunu her türlü taşırsın zaten. ve zor heroları oynuyorsun darius, master yi bunlar kolay gibi görünüp aslında en zor hero..

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ardarda 8 el dereceli kazandım ne olduğunu anlamadan birden kaybetmeye başladım hırslandıkça kaybettim bugün 5 el kaybettim üstelik taşıdığım halde

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
O biraz şans kanka her zaman iyi gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...