Çözüldü Lol fps drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
son güncellemeden sonra sorunmu var bugun lol güncelleme yaptı ilk maçımdı cok fazla drop yedim ve 50 fps geçemedim normalde 150+ alıyordum arkada chromde en az 10 15 sekme varken, kapalı olmasına ragmen 50 yi geçemedim acaba ilk maç diye mi yoksa başka bir sorunmu var

Çözüm
arka plan uygulamalarını kapatıp , fpsnı kısıtlayap, görev yönetecisinde de gereksiz uygulamları kapatıp ve donanımlarının güncellemesini kontrol et bir bunlar sana yardımcı olur.
Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet yamadan sonra FPS düşüşü yaşadım bende arka plan uygulamalarını kapat eğer Bltiz falan rün yaptıkdan sonra kapat.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
alt planda çalışan uygulamaları kapatmalısın bu fpsni artırır ve grafik kalitesini düşerebilirsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
evet düşme var kankam fps de arkada calısan baska uygulama falan varsa kapatmanı tavsiye ederim bir de öyle dene he bir de fps sabitle bence

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
arka plan uygulamalarını kapatıp , fpsnı kısıtlayap, görev yönetecisinde de gereksiz uygulamları kapatıp ve donanımlarının güncellemesini kontrol et bir bunlar sana yardımcı olur.

Çözüm
ByBerk
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
son güncellemeden sonra sorunmu var bugun lol güncelleme yaptı ilk maçımdı cok fazla drop yedim ve 50 fps geçemedim normalde 150+ alıyordum arkada chromde en az 10 15 sekme varken, kapalı olmasına ragmen 50 yi geçemedim acaba ilk maç diye mi yoksa başka bir sorunmu var
knk advanced system care diye uygulama var onu indir pc güzel bi temizlik cek sonra oyuna girmeden ram temizligi yap 5-20 fps arası bi degişim yaşarsın :)

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bendede öyle ama her v tuşuna bastığımda fps 00 görüyor oyunu kapatıp sc tekrar kurunca düzeliyor.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
diğer bi çözümde oyunu tam ekranda oynama o zamn bi sıkıntı olmuyor fps te.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...