Çözüldü Lol fps drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
son güncellemeden sonra sorunmu var bugun lol güncelleme yaptı ilk maçımdı cok fazla drop yedim ve 50 fps geçemedim normalde 150+ alıyordum arkada chromde en az 10 15 sekme varken, kapalı olmasına ragmen 50 yi geçemedim acaba ilk maç diye mi yoksa başka bir sorunmu var

Çözüm
arka plan uygulamalarını kapatıp , fpsnı kısıtlayap, görev yönetecisinde de gereksiz uygulamları kapatıp ve donanımlarının güncellemesini kontrol et bir bunlar sana yardımcı olur.
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Blitz veya senpai gibi diğer tarz uygulamalar genelde yapıyor onları kapatmayı ihmal etme lütfen

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ekran kartını driveri güncelle oyunun grafik ayarlarını düşür :D
Post automatically merged:

driveri güncelle oyunu sil yükle yap gereksiz dosyaları sil

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
knk drop olayı bende de oluyor ama aslında bende bu güncellemeden sonra azaldı arka plan uygulamaların olsun veye bu otomatik rün ayarlama programları falan droplatıyor veye skin hilesi kullanıyorsna ondanda yapabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
son güncellemeden sonra sorunmu var bugun lol güncelleme yaptı ilk maçımdı cok fazla drop yedim ve 50 fps geçemedim normalde 150+ alıyordum arkada chromde en az 10 15 sekme varken, kapalı olmasına ragmen 50 yi geçemedim acaba ilk maç diye mi yoksa başka bir sorunmu var
oyunun özelliklerine girip önceliği verip tam ekran iyileştirmelerini vs. kapatabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
client kaynaklı bir sıkıntı olabilir silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz aklıma başka bir çözüm gelmiyor en kötü ticket atın riot'a

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
120 FPS alıyordum Team Fightlara girince 100'e düşüyordu yamadan sonra 85 FPS alıyordum Team Fightlara girince 60'a düşüyordu 4650g APU Single Channel 3200MHz Kullanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum fps sorunu ısınmadan da kaynaklanabiliyor ilk bunu kontrol et ayrıca arka plandaki işlemcini yoran gereksiz programları kapatarak çözüm arayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...