İnternetimde sorun yok eskiden 23 ping alıyordum şimdi 12 ping alıyorum ama sanki 30-35 ping alıyormuş gibi gecikme oluyor. Bu sorunu daha öncede yaşıyordum.Internetınde sorun vardır, guncellemede degısen bir şey olmadı.
Etkilemiyo benceBu güncellemeyle beraber gelen ping'in daha az olması oyunu etkiliyor mu arkadaşlar ? Sanki daha fazla gecikme varmış gibi hissettim.
bende de 16 ms alıyordum ama şimdi 7 herhaldef sunucunun yeri degistiİnternetimde sorun yok eskiden 23 ping alıyordum şimdi 12 ping alıyorum ama sanki 30-35 ping alıyormuş gibi gecikme oluyor. Bu sorunu daha öncede yaşıyordum.
bence bu güncelleme pek işe yaramadı bende ping aynıBu güncellemeyle beraber gelen ping'in daha az olması oyunu etkiliyor mu arkadaşlar ? Sanki daha fazla gecikme varmış gibi hissettim.
bende tflerde ping artıyo gibi gözüküyo ama aslında drop giriyor seninkide oyle olabilirDaha önce 30ms iken bazen sanki lag varmış gibi oluyordu. Skill atıyorlar bana ama görmüyodum bile. Şuan 12ms biraz daha iyi gibi. Ama akşam yoğun saatlerde daha net anlaşılır.