Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ticket atın ve gerekli bilgileri sağlayın, zaten geri dönüş yaparlar.
Yani mutlaka bir bilet göndermen lazım ilgili yere ondan sonra seni hesabın gerçek sahibi olup olmadığını belirleyen sorular soracaklar onları da doğru şekilde cevaplarsan bir e posta yenileme şansı verirler diye düşünüyorum
riot'da sürekli hesapla alakalı
sorular soruyor işte o zamanlar yapılan turnuva adı vs vs gibi garip garip sorular hesabını ne zaman açtın gibi sorular bende bunları net bir şekilde hatırlamıyorum verdiğim cevaplar sürekli yetersiz olarak cevaplanıyor,
Tamam ben de tekrardan belirttim başka yolu yok hesabın kendisinie ait olduğunu kanıtlaması lazım ki e postayı değiştirme imkanı versinler yoksa vahiy inecek değil e postayı değiştirmek içinArkadaş zaten ticket göndermiş sorulan güvenlik sorularına yetersiz cevap verdiği için farklı çözümler arıyor bilen var mı diyor !
Hesabının ismini söyler misin giriş yaparken ki değil oyun için nickcevaplarınızı için teşekkür ederim aslında şöyle kaynaklara ihtiyacım var örneğin op.gg gibi bir site hesapla alakalı istatistikleri çıkarsa mesela hesabın açılış tarihini gösterse bile işime yarar böyle bir kaynak varmı en azından güncel olarak ticket açtım cevap bekliyorum
HexaphineHesabının ismini söyler misin giriş yaparken ki değil oyun için nick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?