LoL hile kullanımından Valorant'tan banlanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
LPReborn kullanırken sakın Vanguard'ı açık bırakmayın. Ablamın hesabı perma ban yedi :D Vanguard'ı arkadan kapatıyordum hile açıkken. Arkadaşlar, dikkat edin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun. vanguard + diğer güvenlik programlarını kapalı tutmak şart.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum pc resetlemeden logları temizlemezsen yersin zaten banı

Üye
3 HİZMET YILI
Vanguard arkada çalıştığı için valorant kapalı olsa bile hile yazılımını buldu mu banlıyor direkt valoranttan
Ohaaa... Öyle bir sistemleri olduğunu bilmiyordum. Bildiğin virüs tarar gibi hile tarıyor o zaman her açıldığında

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lp Reborn kullanırken sakın vanguardı açık bırakmayın Ablamın hesabı perma ban yedi :D Vanguardı arkadan kapatıyordum hile açıkken arkadaşlar dikkat edin, Büyük ihtimalle artık lole giremem ablam yok edecek beni :DD
geçmiş olsun reis bunu aklından çıkarma anticheat sistemi açık olduğu zaman hangi oyun olduğu önemli değil başka bir oyunda hile açsan bile ban atar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
vangard ve diger güvenlik sistemleri kapalı olmalı be knk geçmiş olsun

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Valoranta giriş yapıcagım zaman LPReborn dosyalarını tamamen bilgisayarımdan kaldırıyorum Ve Güzel bir Antivirüs taraması yaparak giriyorum LOG temizleyicisi vs. kullanıyorum Bir dahakine bunları yapmadan sakın giriş yapma Yoksa acı son olur :D geçmiş olsun dostum

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
League Of Legends ya da herhangi bir riot games oyununda eğer ki 3. parti yazılım kullanıyorsanız diğer oyunların güvenlik uygulamalarını kapatmalısınız çünkü riot kesinlikle birinden yakalayamıyorsa diğerinden yakalayabiliyor ve sizi böyle cezalandırıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lp Reborn kullanırken sakın vanguardı açık bırakmayın Ablamın hesabı perma ban yedi :D Vanguardı arkadan kapatıyordum hile açıkken arkadaşlar dikkat edin, Büyük ihtimalle artık lole giremem ablam yok edecek beni :DD
Şimdiden geçmiş olsun vanguard acayip iyi bir sistem nasıl yapıyorlar anlamış değilim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bende bu sebepten ötürü ban yedim, aynı kaderi paylaşıyoruz. :'(

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
vanguard bilgisayarından test edip perma ban atabiliyo ben yemiştim dikkat etmen lazım o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...