LPReborn kullanırken sakın Vanguard'ı açık bırakmayın. Ablamın hesabı perma ban yedi Vanguard'ı arkadan kapatıyordum hile açıkken. Arkadaşlar, dikkat edin.
Lp Reborn kullanırken sakın vanguardı açık bırakmayın Ablamın hesabı perma ban yedi Vanguardı arkadan kapatıyordum hile açıkken arkadaşlar dikkat edin, Büyük ihtimalle artık lole giremem ablam yok edecek beni D
Valoranta giriş yapıcagım zaman LPReborn dosyalarını tamamen bilgisayarımdan kaldırıyorum Ve Güzel bir Antivirüs taraması yaparak giriyorum LOG temizleyicisi vs. kullanıyorum Bir dahakine bunları yapmadan sakın giriş yapma Yoksa acı son olur geçmiş olsun dostum
League Of Legends ya da herhangi bir riot games oyununda eğer ki 3. parti yazılım kullanıyorsanız diğer oyunların güvenlik uygulamalarını kapatmalısınız çünkü riot kesinlikle birinden yakalayamıyorsa diğerinden yakalayabiliyor ve sizi böyle cezalandırıyor.
Lp Reborn kullanırken sakın vanguardı açık bırakmayın Ablamın hesabı perma ban yedi Vanguardı arkadan kapatıyordum hile açıkken arkadaşlar dikkat edin, Büyük ihtimalle artık lole giremem ablam yok edecek beni D
Lp Reborn kullanırken sakın vanguardı açık bırakmayın Ablamın hesabı perma ban yedi Vanguardı arkadan kapatıyordum hile açıkken arkadaşlar dikkat edin.