Üye
knk hilen yokmuMerhaba arkadaşlar, neredeyse 3 aydır silverda takılı kaldım. Top oynuyorum ne zaman kendi laneimi kazansam diğerleri yüzünden kaybediyoruz. Silverdan hızlıca çıkmanın bir yolu var mıdır?
knk hilen yokmuMerhaba arkadaşlar, neredeyse 3 aydır silverda takılı kaldım. Top oynuyorum ne zaman kendi laneimi kazansam diğerleri yüzünden kaybediyoruz. Silverdan hızlıca çıkmanın bir yolu var mıdır?
sihirdar adını söylermisinMerhaba arkadaşlar, neredeyse 3 aydır silverda takılı kaldım. Top oynuyorum ne zaman kendi laneimi kazansam diğerleri yüzünden kaybediyoruz. Silverdan hızlıca çıkmanın bir yolu var mıdır?
Wyolitaveriysihirdar adını söylermisin
Yapma beknk çıkamazsın lol bu bırakmıyoe fkj gnfj
Hocam ya script kullanıcaksın yada adc,orman gibi önemli compları sen oynayıp maçı taşıyarak oyunu alman lazım duo ile girmeni tavsiye ederim böyle 10 maç üst üste kazandıkMerhaba arkadaşlar, neredeyse 3 aydır silverda takılı kaldım. Top oynuyorum ne zaman kendi laneimi kazansam diğerleri yüzünden kaybediyoruz. Silverdan hızlıca çıkmanın bir yolu var mıdır?
Diğerleri oyunu saliyorsa sadece sen iyiysen pek bir farkı olurmu bilmiyorum arada kardeşimin LoLwr oynarım atında kalmış adamlar o kadar saçma oynuyoki ben iyi olsam bile 1 gün boyunca yerimde saydım durdum VPN bölge değiştirdim maç bulma esnasında genellikle o bölgeden oyuncular geliyor ve ranklari altın olmalarına rağmen o kadar takımla iç icelerki ard arda zaferler ala ala çok kolaylıkla yükselttim zümrüt'e sonra oynamadım aliskanlik yapcak Dene bu bakalım olursaMerhaba arkadaşlar, neredeyse 3 aydır silverda takılı kaldım. Top oynuyorum ne zaman kendi laneimi kazansam diğerleri yüzünden kaybediyoruz. Silverdan hızlıca çıkmanın bir yolu var mıdır?
Yok kankaknk hilen yokmu
Daha erişemedik kanka dasfasdLPrebon kullan çık knk
Tank hero sevmiyorum kankatahm kenc oyna topta veya daha tank