LoL hızlı bir şekilde silverden nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
iyi anlaştığın tercihen orman oynayan bi duo bulup sonra toplane i açıp diğer lanelerdeki kuleleri düşürmeye oynayacaksınız bu sırada takımına da olabildğince yardım edip çok geri düşmemelerini sağla teleportunu sadece lane e gitmek için kullanma bol bol diğer lanelere de göz at düşük elolarda kimse dikkatli oynamaz rahat rahat çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
duo bulmak iyi bir çözüm ama kendi başınada çıkabilirsin sadece gereksiz fight atıp ölmemek 1v5 denememek

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yanına duo alıp jungle mid yapabilirsin yada top lanede jax,darius,urgot gibi çarlar oynarayak çıkabilirsin ben bu şekilde çıktım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Chat yapmamak grek bol görüş almak lazım o yüzden herkesi mutelemek daha iyi olabilir kendi laneni kazanmaya bak her zaman gerisi geliyor bi şekilde

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka morde gibi çarlar oynayıp 1v9 atman lazm olay bu yada esnekte güzel takım arkadaşları bulup çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
jungle oynayarak oyun bilgini geliştirip kolayca rank atlayabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
tek başına maçı taşıyabilecek çarları oynamalısın mesela topta sett oynayabilirsin eğer karşındaki adam oyundan bir kere düşerse dakka 15 e gelmeden 2 kule bile açabilirsin tabi duo da bulursan işler daha kolay olur tavsiyem orman oynayan bi duo bulman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...