LoL IP, Makine vb. banlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ip ban diye birşey olmadığı için lolde main hesapta açmadığın sürece korkmana gerek yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hile kullanacaksanız her zaman bir yan hesapla kullanın zaten kasarsanız yemezseniz maindede açabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
valorant için tafsiye veremeyeceğim çünkü main hesabı banlanmış biri olarak yan hesaptada açmamanı öneriyorum. Ancak lol için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yan hesap açıp alıp oynayabilirsin main hesabın gitmeden.

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam fresh hesap satın almanızı önermem, bot ile kasıldıkları için direkt ban yiyorlar. Geçen herkesin bildiği bir siteden hesap aldım 20 ₺ değerinde, 5 ay girmedim. iki gün öncesinde girdim hesap direkt ban yedi. Botted'ler direkt olarak ban yiyor. Yapıcaksanız eğer ya kendiniz kasın ya da el yapımı denilen insanların kastığı hesapları satın alın. İyi eğlenceler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Lol'de ip makine artık aklınıza ne geliyorsa o tür banlardan yok valorant'ta hwid ban mevcut donanımınıza atıyorlar o da 4 ay sonra geçiyor main hesabınızda ban yemeden kullanamazsınız çünkü hile kullanıyorsunuz eninde sonunda yiyeceksieve

kullanmadan önce silip yükleyip tamamen temizlemeliyim ve mainime geçeceğimde de en baştan silip tekrar yükleyecğeim değil mi?
Post automatically merged:

a

aynen mainime girmeden script kullanmak istiyorum
başka hesaptan oynayın lolde hwıd banı yok valorantta var ama maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yan hesaptan açmanı tercih ederim herseyin riski var

Üye
2 HİZMET YILI
artık ip ban yok ana hesabında sc kullanmadıgın sürece banlanmaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
benım de en buyuk cekıncelerımden bırı buydu tesekkurler bro konuyu actıgın icin takip

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lolde artık ip donanım kalıcı ban vs gibi durumlar yok sadece hileyi açtığın hesap ban yiyor o hesap lol tarafında ban yesede valoranta yine girebiliyorsun bu arada ama valorantta bir kez ban yersen 4 aylık gibi bir süresi olan hwid banı donanım banı atıyorlar anakartına asıl hesabında hiç bir şekilde kullanmamanı tavsiye ederim script şuan non detected ama yinede dikkat etmekte fayda var

Üye
2 HİZMET YILI
valorantta ip ban ve anakart banı yiyebiliyorsun ama lolde max perma ban yiyebiliyor sonrasında başka hesap açıp takrar girebiliyorsun kral

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Lolde ip ban yok onu biliyorum. Valo hakkında net bilgi veremem

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka yan hesabın ban yeyince maın hesabın ban yemez ve ıp banı lolde yok valo da var o

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Lol'de ip makine artık aklınıza ne geliyorsa o tür banlardan yok valorant'ta hwid ban mevcut donanımınıza atıyorlar o da 4
qPvEo6izRFa0RYIEtQx_bg.png

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ip mevzusu lolde yok diye biliyorum sadece accın ban yiyor ama valorantta tam tersi anakarttan ban yiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...