Main hesabımda asla ama asla kullanmayı düşünmüyorum, fresh bir hesap satın alıp o hesap üzerinde kendimce eğlenip vakit geçirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde main hesabıma ban sıçramasından korkuyorum, ban sıçratmadan oynayabilirsem ne mutlu bana, aksi takdirde çok tedirginimLol'de ip makine artık aklınıza ne geliyorsa o tür banlardan yok valorant'ta hwid ban mevcut donanımınıza atıyorlar o da 4 ay sonra geçiyor main hesabınızda ban yemeden kullanamazsınız çünkü hile kullanıyorsunuz eninde sonunda yiyeceksiniz banı
Main hesabınızda oynamayacaksınız zaten yan hesabınızda oynayacaksınız ki problem olmasın merak etmeyin herhangi bir ban söz konusu olmazMain hesabımda asla ama asla kullanmayı düşünmüyorum, fresh bir hesap satın alıp o hesap üzerinde kendimce eğlenip vakit geçirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde main hesabıma ban sıçramasından korkuyorum, ban sıçratmadan oynayabilirsem ne mutlu bana, aksi takdirde çok tedirginim
Çok teşekkür ederim, tek korkup IP ve makine/ekipman banıydı, bu beni aşırı korkutuyordu, hesap satın alıp oynarım da mainime sıçrar diye ödüm kopuyordu, biraz da olsa içim rahatladı, su serptiniz, çok teşekkür ederimMain hesabınızda oynamayacaksınız zaten yan hesabınızda oynayacaksınız ki problem olmasın merak etmeyin herhangi bir ban söz konusu olmaz
Evet, kendi hesabıma bu süreçte asla girmem, hatta makine banı yememek için ek bir kullanıcı mı açsam bilgisayarda diyordum, mobil veri veyahut sürekli modem IP değiştirerek mi oynasam acaba diye düşünüyordum main hesabımı riske atmamak için. Çünkü çocukken en çok duyduğum şeylerden birisi internet kafede açılan hile yüzünden herkesin ban yemesi gibi durumlardı. Bu yüzden korktuğumu söyleyebilirim ama sorun olmadığını öğrenmiş oldum. Fresh hesap alıp bu hesap üzerinden scripti kullanacağımKanka kendı hesabında acıp oynama yıne de ne olur ne olmaz gıt ucuz hesap al oradan oynarsın en azından ban yedıgınde uzulmezsın
logları nereden temizliyoruz, detaylı bir rehber var mı? Nereden ulaşabilirim?lol için main hesabına bir şey inject etmediğin takdirde hiçbir şey olmaz. main hesabına girerken logları temizlersen daha iyi olur. valorantı bilmiyorum
iyi bari en azından lolde olmamasına sevindim, fresh alıp fresh üzerinde oynayacağım çünküip ban diye bir sey yok, hwid ban var donanima atilan o da sadece valorantta var. valorantta bunu spooflayarak asmak mumkun tabii ancak hesabin bani kalkmiyor. tavsiyem asla main hesabinizda oynamamaniz
şuan fresh hesaplarda ban dalgası var dikkat et knkalogları nereden temizliyoruz, detaylı bir rehber var mı? Nereden ulaşabilirim?
Post automatically merged:
iyi bari en azından lolde olmamasına sevindim, fresh alıp fresh üzerinde oynayacağım çünkü
mainime bir şey sıçramadığı sürece sorun yok, başka hesap ban yiyebilir, içim rahat olur en azındanşuan fresh hesaplarda ban dalgası var dikkat et knka
hesaba giriş yapmassan kafan rahat olsun ben kullandım hatta sc kullanmayı bıraktıktan sonra main hesabıma girdim ve bişey olmadı lolü silip yüklemeyi unutmamainime bir şey sıçramadığı sürece sorun yok, başka hesap ban yiyebilir, içim rahat olur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?