temoo öle bi çarki çoğu jungleı bile kantırlıyor q suyla herkesi kör ediyor mayın tarlası garanti banlaması gereken bi şampiyon yana focuslanmasıteemo > all adc
kanka morde otp yim 1 aydır sürekli oynuyomda eziliyom garene genelde yaMorde sürekli hasar veren bi şampiyon yani bu yakın heroları çok zorlar korkuyosundur mordenin canı az olsa bile pasifi ile ilah oluyor zaten oyunun hikayesine göre 300 yıl ilah olmuş
o zaman sen garen banla başka çaren yokkanka morde otp yim 1 aydır sürekli oynuyomda eziliyom garene genelde ya
on numaraBildiğiniz kantır kahramanlar varsa yazabilirmisiniz ben başlıyorum devam ettirin
olaf can çekmesiyle khazixi kantırlıyor master ise olafı kantırlıyor kii master bütün herkesi kantırlıyor rammus dışında
tedbirli oynarsan kolay kolay ezemez seni ama işte latede garen düşüyor morde güçleniyor oyun başı biraz soğutmalısın oyunu.kanka morde otp yim 1 aydır sürekli oynuyomda eziliyom garene genelde ya
Deneyeyim ya bugün teşekkür ederimtedbirli oynarsan kolay kolay ezemez seni ama işte latede garen düşüyor morde güçleniyor oyun başı biraz soğutmalısın oyunu.
Mantıklı allah çarpsıno zaman sen garen banla başka çaren yok
hayır bazı karekterler cidden skll shotları sayesinde diğer karekterleri engellebiliyor sadece oynamak yetmiyor bazen.ya ben bilmiyorum aslında oyuncudan değişe bilir yani bazı kantırları var tabi ama
kasmış bir master hasaki jilet mak 3 turboyu kesemez counteri demelerine ragmenRammus her heroya ct
tank herolar ire yi ctlemıyor bence ?İrelia'yı soloda çoğu tank şampiyon ctliyor + try da ctliyor bilginize.