Çözüldü LOL Kırmızı Fare İmleci Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, oyun içerisinde tamamen farklı süreler içerisinde fare imleci kırmızıya dönüyor ve sağ tık vs basamıyorum. Reconnect yapınca sorun düzeliyor ama 10-15 dk içinde yeniden oluyor. Bunun bir çözümü var mı acaba? Ayarlardan vs bir şey mi yapmak gerekiyor?

Çözüm
bu sorunu ben de çok yaşadım. Kaç kez oyunu kapattım açtım bilmiyorum. Çözümü çok basit. Klavyede 1 tuşunun yanında yani escnin altındaki tırnak işareti tuşuna basman yeterli. Ben böyle çözüyorum
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bu sorunu ben de çok yaşadım. Kaç kez oyunu kapattım açtım bilmiyorum. Çözümü çok basit. Klavyede 1 tuşunun yanında yani escnin altındaki tırnak işareti tuşuna basman yeterli. Ben böyle çözüyorum

Çözüm
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Yukarda kullanıcı gerekli açıklamayı yapmış ama neden imleç kırmızıya dönüyor konusu hakkında net bilgi aktarmak gerekiyorse "é" tuşuna bastığınızda normal atack > auto atack olarak değişir. Bu sayede en yakın düşmana karşı sürekli auto atack yapmasını sağlar sizin o düşmana tıklamanza gerek kalmaz. "é" tekrar basarsanız bu durum manuel olarak değişir ve normal atack yapmaya devam edebilirsiniz.

Not: Script kullanıyorsanız kullanmanıza gerek yoktur. Normal atack şeklinde oynayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...