- Konuyu başlatan
-
güzel olabilir fakat çok çabuk farkedilirsiniz sanırımVayne nasıl oluyor bu scriptle hocam?
Neredeyse bütün adcler güzel oluyor scriptle fakat önemli olan iyi support olması. O yüzden tavsiye bi tane duo sup bulman. Gerisi gelir zaten.Vayne nasıl oluyor bu scriptle hocam?
hangi tuşları kullandın ve skillerden doğru düzgün bende kaçmıyor yardımcı olurmusun.Kog maw oynadığım için herhangi bir ayar yapmadım. Ufak tefek evade ayarları dışında fazla dokunmadım özelliklere. Zaten benim için en önemli özelliği orbwalker ve runaan aldığımda herkese birden taraması. Onun dışında kaçan şampiyonlara R atma özelliğiyle birlikte istediğim verimi alıyorum.
Yani ban yemenin ayarla ilgili olduğunu zannetmem. Bu arada hilesiz oynadığım çarım zaten şuan grandmaster inşallah bu çar da bi diamond 1 olursa ikisini duo girdiricez xD
Aynen açtığımdan beri girdiğim her oyun sciriptli ban yemedi henüz.0 seviyeden itibaren ban yemedi mi bro
hangi tuşları kullandın ve skillerden doğru düzgün bende kaçmıyor yardımcı olurmusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?