LoL LazySharp Ban Yeme Durumu (Ban Rate Status)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi temkinli kullanmakla alakası yok. Hilenin sonuna kadar abandığınızda da ban yemiyorsunuz. Şuana kadar çok fazla report yemişimdir fakat ortada ban yok. Sistemin sizi yakalama süresi önemli ve bu da biraz şans faktörü.

Bu arada xerath kullanırsanız gerçekten aşırı belli oluyor. Karakter R yi atarken çok seri attığı için ve normalde oyunda böyle bir mekanik bulunmadığı için rahatça anlaşılabilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Settings söleyebilirmisin approved when I plan to make a member

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kullanırken çok belli etmeyin evade kapayın meseala

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben bayadır kullanıom sorun yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aynen abi biri 1 haftada yiyor biri 1 ayda reporttan çok oyunun anti cheattine bağlı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bana biri pmenden ayarları atabilirmi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kog maw oynadığım için herhangi bir ayar yapmadım. Ufak tefek evade ayarları dışında fazla dokunmadım özelliklere. Zaten benim için en önemli özelliği orbwalker ve runaan aldığımda herkese birden taraması. Onun dışında kaçan şampiyonlara R atma özelliğiyle birlikte istediğim verimi alıyorum.
Yani ban yemenin ayarla ilgili olduğunu zannetmem. Bu arada hilesiz oynadığım çarım zaten şuan grandmaster inşallah bu çar da bi diamond 1 olursa ikisini duo girdiricez xD
hangi tuşları kullandın ve skillerden doğru düzgün bende kaçmıyor yardımcı olurmusun.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hangi tuşları kullandın ve skillerden doğru düzgün bende kaçmıyor yardımcı olurmusun.

Kaçmak istediğin skillin tehlike seviyesini ayardan arttırabilirsin. Örneğin defaultta mediumsa high'a çektiğin zaman öncelikli olarak o skilli dodgelayacaktır. Extreme çektiğin zaman dodge atmak için flash bile atıcaktır karakterin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
o zaman diğer ultilere yada stunlara falan ayarlamak en doğrusu

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilk baş smurf hesabımda ondan sonra kendi hesabımde denicem inşallah ban yemem

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
thank you for sharing sir i appreciate this much lot of help

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Estou usando 2 meses a partir de 0 Eu já sou platina 1 a 1 mês e ainda não a bani

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Reporttan dolayı olabilir reis o kadar fazla belli etmediysen yememişsindir ayarları da düşükte kullanıyorsundur

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar evet şans faktörü var kesinlikle ama birde şu olay var herhangi bir şekilde hileden report yediğinde otomatik botlar mouse click sayısına bakıyor ve ordan ban yiyorsunz bot uğradımı aslında tam olarak şans ta denemeyebilir buna botun gelme olayına bağlı tamamen aynı anda bütün reprotlara bakamıyor bir süğresi var o yüzden bence evadeyi direk kapatın öyle oynayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Her fani bir gün ölümü tadacaktır'la eş değer olarak her scripter bir gün banı tadacaktır demek isterim :D 4-5 yıllık scripterim 100lere çar banlattım her ayarda her şekilde oynadım. Lol hesabına bir kere scriptle girerseniz o hesap bir gün banlanacak demektir ha erken ha geç ne fark eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...