csde hile ile girdiğin kişi ban yediğinde seninde maçların siliniyor lolde bu var mı?Ban kesin fakat scriptten faydalanmanın en iyi yöntemi scriptle ana hesabınıza duo girmek arkadaş haklı.
Hayır yok. Eloboost yapmak için kullanmıştık hesaplar hala duruyor diğerleri banlansa da.csde hile ile girdiğin kişi ban yediğinde seninde maçların siliniyor lolde bu var mı?
max hangi lige kadar çıkardıktan sonra ban yedi boost yaptığınız hesapHayır yok. Eloboost yapmak için kullanmıştık hesaplar hala duruyor diğerleri banlansa da.
Tek hesap değildi birkaç hesaptı. Gold ve plata kadar çıkardık fakat 3-4 dea hesap değiştirdik. boostlanan hesaplar sağlam kaldı boostladıklarımız banlandı.max hangi lige kadar çıkardıktan sonra ban yedi boost yaptığınız hesap
senide rahatsız ediyorum ama ne kadar sürede ban yedi acaba bende kullanmak istiyorum ama biraz endişeliyimTek hesap değildi birkaç hesaptı. Gold ve plata kadar çıkardık fakat 3-4 dea hesap değiştirdik. boostlanan hesaplar sağlam kaldı boostladıklarımız banlandı.
Scripti kullandığın hesap en az 3 oyun en fazla 1 ay dayanıyor. Sonrasında ban kesin gibi.senide rahatsız ediyorum ama ne kadar sürede ban yedi acaba bende kullanmak istiyorum ama biraz endişeliyim
ayarlar ile ilgili bir video gelse belki ban süresi uzatılabilirabartmadan kullanırsanız uzun ömürlü ama gene şansınıza bağlı bişey
elobuddy cidden harikaydı karaktere özel bir şekilde yüklüyorsun sanırım evade falan baya iyiydi ama kaldırıldı sanırımEskiden Elobuddy vardı fakat elobuddy'nin yerini kesinlikle tutuyor bu script
Ayrıca bende hesap kasmayı düşünüyorum bu hile ile varmıdır acaba Kahraman önerileriniz ?
0 seviyeden itibaren ban yemedi mi broKogmaw gerçekten pill support alınca arkasına çok güçlü bende sıfırdan kasıyorum şuan 24 lvl ve hala bir ban söz konusu değil.
vayne syndra diana xerath zed yasuokog maw ' dan başka hangi hero önerebilirsiniz ?