LoL LazySharp Ban Yeme Durumu (Ban Rate Status)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Her fani bir gün ölümü tadacaktır'la eş değer olarak her scripter bir gün banı tadacaktır demek isterim :D 4-5 yıllık scripterim 100lere çar banlattım her ayarda her şekilde oynadım. Lol hesabına bir kere scriptle girerseniz o hesap bir gün banlanacak demektir ha erken ha geç ne fark eder.

Aynen katılıyorum dediklerinize. Ayarla falan alakası yok bence ban yeme süresinin.
Bu arada çar şuan diamond 3 oldu bakalım mastere kasmaya niyetlendim bu ara.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ben hesabı yeni 30 yapabildim, bakalım biz kaça kadar çıkabileceğiz. Scripti kullanalı da 1 ay oldu, platı falan görsek bari banlanmadan :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk kendin gm olup script kullanman saçma olmuş zaten gözün kapalı scriptten iyi oynarsın xD
ama hile ile oynamak keyifli ve sadece aklını kullanıyorsun eğer benim gibi fps i düşük oyuncular için ise aşırı kolaylaştırıyor bazen tutuştur atamıyordum script te direkt tutuştur atıp kill alıyor ama tabi eğer fps im yüksek olsaydı hileye gerek kalmazdı 1 yıl önçe 40 fps ken plata çıktım 18 fps e düşünce script te muhtaç kaldım :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aynen katılıyorum dediklerinize. Ayarla falan alakası yok bence ban yeme süresinin.
Bu arada çar şuan diamond 3 oldu bakalım mastere kasmaya niyetlendim bu ara.

5 yılda en fazla script ile dia 1 56 Lp'ye ulaştım genelde diamond eloda çok reporttan ban geliyor seri , kolay gelsin şimdiden :)

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
5 yılda en fazla script ile dia 1 56 Lp'ye ulaştım genelde diamond eloda çok reporttan ban geliyor seri , kolay gelsin şimdiden :)

Bayadır diamond eloda maç atıyorum zaten bu çarda. Şansım yaver gidiyor demek ki ban yok .d

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hala ban yok 10 Nisan 2020 Cuma

Çar dia 2 oldu road to master o zaman xd

Son düzenleme:
SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
2 aydır ban yemedim otomatik ayarlarda oynuyorum siz abartırsanız ban yeme kaçınılmaz olur siz siz olun kendi ayarlarınızı yapmayın bırakın otomatık de kalsın...

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Paylaşımın için teşekkürlr kog maw gerçekten çok güçlü +lulu birde script Dehşet olmuştur.

Best of Anime: Dragon Ball
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
xerath otomik oynuyor mu cevap verebilir misiniz

- hilenin ban rate'i tamamen size bağlı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...