Lol Level Bot Paylaşmamı İsteyen Varmı ?

Lol Level Bot Paylaşılsın mı

• Paylaş knk xD

Oy: 37 75.5%
  • paylaşmasan daha iyi

Oy: 4 8.2%
  • Paylaşma knk leş gibi ya

Oy: 8 16.3%

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
detaylı paylaşım için konu açıyorum az sabırlı olunuz.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Oh bende yenı çar oluşturayım :))))))) beklemedeyız reıs

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
cr4cklenecek birşeyi yok uygulamanın ayrıca cr4cklesen bile paylaşamazsın bu platformda içeriyor çünkü
programı bilmediğin buradan belli programın 2 günlük deneme süreci var ben 10 yıllık lisansları program içine kodladım yani ben yanlış yazmışım programı değil ***** programı yaptım diyebilirim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
cr4cklenecek birşeyi yok uygulamanın ayrıca cr4cklesen bile paylaşamazsın bu platformda içeriyor çünkü
insanlara sallamayı ne kadar seviyorsunuz ya dostum adam birşey paylaşıyor kendisinin veya değil ne farkeder sonuçta şuan insanlar yararlansın diye paylaşacak indirmek zorunda değilsin bu kadar haset olmayı gerektiricek birşey olduğunu düşünmüyorum sen de yap sende paylaş senin olmasın yine teşekkür eder herkes gerek yok böyle şeylere .

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
programı bilmediğin buradan belli programın 2 günlük deneme süreci var ben 10 yıllık lisansları program içine kodladım yani ben yanlış yazmışım programı değil programı yaptım diyebilirim
Program Yaptım Diyorsun Eminim Yaptığın Şey Resource Hackers Uygulamasından Hwid Kopyalayan Ve Süre Tanıyan Kısmı Silmektir Kodlamak Bu değil kardeşim paylaştığın uygulamanın tamamen sana ait olmasıdır...

insanlara sallamayı ne kadar seviyorsunuz ya dostum adam birşey paylaşıyor kendisinin veya değil ne farkeder sonuçta şuan insanlar yararlansın diye paylaşacak indirmek zorunda değilsin bu kadar haset olmayı gerektiricek birşey olduğunu düşünmüyorum sen de yap sende paylaş senin olmasın yine teşekkür eder herkes gerek yok böyle şeylere .
Kardeşim Bende Aynı Şekilde Düşünüyordum Bende Birçok kez script cr4ckleyip paylaştım ancak cr4ck reklam barındırdığı sürece paylaşılması mümkün değil sadece onu öğrenmiş oldum.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum özür diliyerek söylüyorum ben yanlış yazmışım ben lisans satıyorum sadece orijinal siteden daha ucuza orijinal site 5 dolar ben 40 tlye lifetime satıyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Program Yaptım Diyorsun Eminim Yaptığın Şey Resource Hackers Uygulamasından Hwid Kopyalayan Ve Süre Tanıyan Kısmı Silmektir Kodlamak Bu değil kardeşim paylaştığın uygulamanın tamamen sana ait olmasıdır...
ya dostum seninle tartışmak istemiyorum öyle bir şey yaptığımı nerden biliyorsunda çıkardın söyler misin kendin çok iyi bir bilgisayar uzmanı falan olduğunumu söylüyorsun lütfen iftira atmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...