1 saat oldu knkçok yanlış kafadasın millete iftira atıp durmayı kes paylaştığım zaman ilk indiren sen olucaksın emin ol
1 saat oldu knkçok yanlış kafadasın millete iftira atıp durmayı kes paylaştığım zaman ilk indiren sen olucaksın emin ol
çok boş yapıyorsun uza şurdanAdamin amaci paylasmak degil bu mesaji acikta tutup pmden satmaya calismak avanak ariyor iste
cr4cklenecek birşeyi yok uygulamanın ayrıca cr4cklesen bile paylaşamazsın bu platformda reklam içeriyor çünküuygulama değil cr4ck bana ait
programı bilmediğin buradan belli programın 2 günlük deneme süreci var ben 10 yıllık lisansları program içine kodladım yani ben yanlış yazmışım programı değil ***** programı yaptım diyebilirimcr4cklenecek birşeyi yok uygulamanın ayrıca cr4cklesen bile paylaşamazsın bu platformda içeriyor çünkü
insanlara sallamayı ne kadar seviyorsunuz ya dostum adam birşey paylaşıyor kendisinin veya değil ne farkeder sonuçta şuan insanlar yararlansın diye paylaşacak indirmek zorunda değilsin bu kadar haset olmayı gerektiricek birşey olduğunu düşünmüyorum sen de yap sende paylaş senin olmasın yine teşekkür eder herkes gerek yok böyle şeylere .cr4cklenecek birşeyi yok uygulamanın ayrıca cr4cklesen bile paylaşamazsın bu platformda içeriyor çünkü
Program Yaptım Diyorsun Eminim Yaptığın Şey Resource Hackers Uygulamasından Hwid Kopyalayan Ve Süre Tanıyan Kısmı Silmektir Kodlamak Bu değil kardeşim paylaştığın uygulamanın tamamen sana ait olmasıdır...programı bilmediğin buradan belli programın 2 günlük deneme süreci var ben 10 yıllık lisansları program içine kodladım yani ben yanlış yazmışım programı değil programı yaptım diyebilirim
Kardeşim Bende Aynı Şekilde Düşünüyordum Bende Birçok kez script cr4ckleyip paylaştım ancak cr4ck reklam barındırdığı sürece paylaşılması mümkün değil sadece onu öğrenmiş oldum.insanlara sallamayı ne kadar seviyorsunuz ya dostum adam birşey paylaşıyor kendisinin veya değil ne farkeder sonuçta şuan insanlar yararlansın diye paylaşacak indirmek zorunda değilsin bu kadar haset olmayı gerektiricek birşey olduğunu düşünmüyorum sen de yap sende paylaş senin olmasın yine teşekkür eder herkes gerek yok böyle şeylere .
dostum özür diliyerek söylüyorum ben yanlış yazmışım ben lisans satıyorum sadece orijinal siteden daha ucuza orijinal site 5 dolar ben 40 tlye lifetime satıyorum.cr4cklenecek birşeyi yok uygulamanın ayrıca cr4cklesen bile paylaşamazsın bu platformda içeriyor çünkü
ya dostum seninle tartışmak istemiyorum öyle bir şey yaptığımı nerden biliyorsunda çıkardın söyler misin kendin çok iyi bir bilgisayar uzmanı falan olduğunumu söylüyorsun lütfen iftira atmayınız.Program Yaptım Diyorsun Eminim Yaptığın Şey Resource Hackers Uygulamasından Hwid Kopyalayan Ve Süre Tanıyan Kısmı Silmektir Kodlamak Bu değil kardeşim paylaştığın uygulamanın tamamen sana ait olmasıdır...
bu arkaşla uğraşma zaman kaybıdırya dostum seninle tartışmak istemiyorum öyle bir şey yaptığımı nerden biliyorsunda çıkardın söyler misin kendin çok iyi bir bilgisayar uzmanı falan olduğunumu söylüyorsun lütfen iftira atmayınız.
bana atarmısın DİSCORD: tobukaiiten#9779arkadaşlar toir+ 8.24 versiyonu için bende var ama crackli değil isteyene link atarım