Çözüldü LOL LPReborn kalıntıları silme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben LOL'de sc açtığımda oyunu kapattıktan sonra Valorant'a girmeden sadece rar dosaysını silsem yeterli mi?

Çünkü .exe dosyalarında sadece silmek yeterli diye biliyorum.

Çözüm
Arkadaşlar ben LOL'de sc açtığımda oyunu kapattıktan sonra Valorant'a girmeden sadece rar dosaysını silsem yeterli mi?

Merhabalar
windows+r tuşlarına basarak açılan yere %appdata% yazın. Klasör açıldığında aşağıya doğru inersen LPRB klasörünü göreceksin onu direk sildiğinde hile kalkmış olur ancak kalıntılarını da silmenizi öneririm.
Onun içinde windows+r tuşuna basarak aşağıda yazdıklarımı tek tek yazıp klasörlerdeki her şeyi silmeniz gerekiyor. Merak etmeyin önemsiz kalıntı dosyalar bunlar.

temp
%temp%
prefetch

İyi oyunlar.
kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Merhabalar
windows+r tuşlarına basarak açılan yere %appdata% yazın. Klasör açıldığında aşağıya doğru inersen LPRB klasörünü göreceksin onu direk sildiğinde hile kalkmış olur ancak kalıntılarını da silmenizi öneririm.
Onun içinde windows+r tuşuna basarak aşağıda yazdıklarımı tek tek yazıp klasörlerdeki her şeyi silmeniz gerekiyor. Merak etmeyin önemsiz kalıntı dosyalar bunlar.

temp
%temp%
prefetch

İyi oyunlar.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar
windows+r tuşuna basıp 'çalıştır'ı açın ve oraya %appdata% yazın.LPRB adlı klasörü silin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Güzenlik durvarlarını açtığın zaman sanırım zaten temizliyor her türlü kalan sorunları tam bilmiyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...