LoL maçlara gelen trol sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Maçıma sürekli trol adamlar geliyor ve oyunu kaybediyorum. Oyun bilgisi olarak gerçekten iyiyim, birkaç arkadaşım script kullan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu konuda yapabileceğin bir şey yok oyunu bırak bir kaç saat ya da gün oynama çünkü sürekli gelecek

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
TR serverinde bundan kurtuluşun pek yok gibi bir pre bulursun hızlıca lig yükseltirsin bunu biraz azaltabilirsin ama tam anlamıyla kurtulabileceğini sanmıyorum her yerdeler...

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu türk sunucusunda engellenemez bir şey.
Kaçarın yok MMR'ını yükselt Üst ranklara ulaş Elmas ve Üstü ondan sonra daha iyi kitleyle oynarsın.
Riot Games şuan sezon finali, sezon öncesi dönem ve dünya turnuvalarıyla uğraşıyor bu yüzden yeni sezona kadar bir ban dalgası yok gibi duruyor script kullanabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
işte çok iyiysen herkesi sırtlarsın taşırsın falan filan hikaye tek başına kazanamıyosun kesinlikle arkadaş bul veya oyun içinde insanları discorda davet et sohbet ederek oynamaya çalış

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yapabileceğin tek yol en azından benim bildiğim porefessor seçim ekranında genellikle oyununa gelen trollerin kdı sı aldığı pickler ile tahmin yürütebilirsin aynı zamanda chat konuşmalarından da tahmin yürütebilirsin fazla boş yapıyorlarsa ciddiye almadan oynuyorlardır genellikle bunlar kaybeder elbette kazananlarda var sabahları girme çünkü çocuklar dolu oluyor onlar da ya fazla toxic yada eğlencesine girip kaybeder geneli bu diyebileceğim bu kadar knk

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Karşılaşma geçmişlerini atar mısın? Bir inceleyelim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tr de normal bir durum ya yanına sağlam bir pre bul ya da server değiş başka çözümü olamaz galiba

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyun içi video alıp oyun sonuda ekran görüntüsü alarak riot gamese şikayette bulunabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Duoylada çözülecek bir şey değil bence.Weste geçmeni tavsiye ederim oranında düşük elosundan çıkıp plat dia gibi ranklara ulaşırsan kaliteyide fark edersin troll illaki gelicek ama takımına sadece en aza düşer

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aga bunun bir çözümü yok replersen ban yer ban yersede troll ler azalır

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Maçıma sürekli trol adamlar geliyor ve oyunu kaybediyorum. Oyun bilgisi olarak gerçekten iyiyim, birkaç arkadaşım script kullan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam oyunu iyi bilip iyi oynuyor olsaydınız bulunduğunuz elodan şikayet etmezdiniz troll sorununu çözmek diye birşey yok açıkçası hesabınız mmr ı düşüktür

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam oyunu iyi bilip iyi oynuyor olsaydınız bulunduğunuz elodan şikayet etmezdiniz troll sorununu çözmek diye birşey yok açıkçası hesabınız mmr ı düşüktür
Takımımdaki admalara kill veriyorum kasabilmeleri için fakat kill alamalarına rağmen ölüyorlar benim farmlarımı çalıyorlar ayrıca her fighta girilmez idde sürekli 5 v 5 atmanın anlamı yok bunu takıma anlatamıyorum ben nerde ne zaman fighta gireceğimi biliyorum fakat takımım sürekli ölürse ben ne kadar kasarsam kasayım oyuna bir şey yapamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...