Onaylı Üye
Maçıma sürekli trol adamlar geliyor ve oyunu kaybediyorum. Oyun bilgisi olarak gerçekten iyiyim, birkaç arkadaşım script kullan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Karşılaşma geçmişlerini atar mısın? Bir inceleyelim.
Bilgisayarım o kadar iyi değil ama oyun sonu bilet atıyorum genelde bir şey olmuyoroyun içi video alıp oyun sonuda ekran görüntüsü alarak riot gamese şikayette bulunabilirsin
Weste geç keyfine bak.Maçıma sürekli trol adamlar geliyor ve oyunu kaybediyorum. Oyun bilgisi olarak gerçekten iyiyim, birkaç arkadaşım script kullan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kanka west gold-plat eloda oynuyordum ama orasıda kumar ordaki adamlar bilerek feedleyip trollemiyor ama bazıları gerçekten kötü maçına nasıl denk gelirse artıkWeste geç keyfine bak.
Hocam oyunu iyi bilip iyi oynuyor olsaydınız bulunduğunuz elodan şikayet etmezdiniz troll sorununu çözmek diye birşey yok açıkçası hesabınız mmr ı düşüktürMaçıma sürekli trol adamlar geliyor ve oyunu kaybediyorum. Oyun bilgisi olarak gerçekten iyiyim, birkaç arkadaşım script kullan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Takımımdaki admalara kill veriyorum kasabilmeleri için fakat kill alamalarına rağmen ölüyorlar benim farmlarımı çalıyorlar ayrıca her fighta girilmez idde sürekli 5 v 5 atmanın anlamı yok bunu takıma anlatamıyorum ben nerde ne zaman fighta gireceğimi biliyorum fakat takımım sürekli ölürse ben ne kadar kasarsam kasayım oyuna bir şey yapamamHocam oyunu iyi bilip iyi oynuyor olsaydınız bulunduğunuz elodan şikayet etmezdiniz troll sorununu çözmek diye birşey yok açıkçası hesabınız mmr ı düşüktür