LoL neden bu kadar bağımlılık yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hic baslamadim baslamayida dusunmuyorum cocuksu oyun

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
başka oyun yok ve ne olursa olsun sarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kardeşim lol oynarken ne kadar sövsekte tilt olsakta yine bırakılmıyor dediğin gibi ara veriliyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Daha önce bu oyunu oynamamış olan insanlara, sitesine girip de indir tuşuna bırak basmayı sitesinin linkine imleci ömürleri boyunca getirmemeyi hem şahsım adına hem de bu camianın adına orantısız şiddetle tavsiye ederim. Neden bırakamadığımız sorusuna gelecek olursak, bu soruyu kendimize sorduğumuz kadar sigarayı neden bırakamadığımızı kendimize sormuş olsaydık en azından sağlığımız için daha faydalı bir adım atmış olurduk sevgili dostlar. Selametle.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir gün takımına bir oyuncu gelir tövbe edersin lole kanka

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
League of Legends'un bağımlılık yaratıcı etkisi birkaç nedene dayanabilir:
  1. Rekabet: League of Legends, rekabetçi bir çok oyunculu çevrimiçi oyun olduğu için, rekabet ve zafer elde etme isteği birçok oyuncuyu bağlayabilir.
  2. Sosyal Bağlantılar: Oyun, oyuncuların arkadaşlarıyla veya çevrimiçi topluluklarla etkileşimde bulunmalarına olanak tanır. Oyunun sosyal bir deneyim olması, bağlanma dürtüsünü artırabilir.
  3. Sürekli Gelişim: League of Legends, becerilerinizi geliştirmenizi ve yeni stratejiler öğrenmenizi gerektiren bir oyundur. Bu, oyuncuların sürekli olarak daha iyi bir oyuncu olma hedefiyle devam etmelerine neden olabilir.
  4. Eğlence Faktörü: Oyun, heyecan verici ve eğlenceli bir deneyim sunar. Bu eğlence faktörü, oyuncuların oyunu bırakmak yerine devam etmelerine neden olabilir.
  5. Başarı Tatmini: Oyunda başarı elde etmek, oyunculara bir tür tatmin ve ödül hissi verebilir. Bu tatmin duygusu, oyuncuları oyunu bırakmaktan alıkoyabilir.
Bağımlılık, oyunlarla ilgili sorunlara neden olabilir, bu nedenle oyun oynama alışkanlıklarınızı sağlıklı bir denge içinde tutmak önemlidir. Eğer League of Legends veya başka bir oyun bağımlılık sorunlarına yol açıyorsa, bu konuda profesyonel yardım almak önemlidir. Oyun oynama alışkanlıklarınızı kontrol altında tutmak ve sağlıklı bir denge kurmak için zaman yönetimi ve başka aktivitelere zaman ayırma konusunda kendinize sınırlar koymak önemlidir.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
farklı oyunlara dönsende yine yükleniyor bu illet bigün

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Oyun sarıyor ve eğlenceli bide kanser o yüzden

Üye
2 HİZMET YILI
gerçeklerden kaçmak için oynadığın oyunu bırrakamazsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bende anlamadım aşırı derecede bağımlılık yapan bir oyun bırakmak istiyorsun ama bırakamıyorsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka pc bağımlılığı ya başka birşey değil yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka lol sadece oyun degil hem dizisi var bir oyunun hikayesi var öyüzden bagımlı yaptıgını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...